Cizre'de Kobani'ye Destek İçin Yardım Kermesi Açıldı - Son Dakika
Yerel

Cizre'de Kobani'ye Destek İçin Yardım Kermesi Açıldı

Cizre\'de Kobani\'ye Destek İçin Yardım Kermesi Açıldı

Şırnak’ın Cizre ilçesinde Kobani halkına destek amaçlı yardım kermesi açıldı.

28.02.2015 17:50
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Şırnak'ın Cizre ilçesinde Kobani halkına destek amaçlı yardım kermesi açıldı.

Cizre Belediyesi ve KESK kadın bileşenlerinin Sanat Sokağı'nda Kobani halkı yararına ve Kobani'nin yeniden inşası için açtığı gıda kermesi ilgi gördü. Sanat Sokağı'nda iki gün boyunca açık kalacak olan kermesten elde edilecek bütün gelir Kobani halkına ve Kobani'ye ulaştırılacak.

Kobani yararına açılan gıda kermesi ile ilgili kısa bir açıklama yapan KESK Kadın Meclisi üyesi Serap Ok, "IŞİD vahşetinin oluşturduğu tahribatı Kobani ve Rojova'da gördük. Kadın mücadelesinin vermiş olduğu muhteşem zaferin üzerine bizlerde kadınlar olarak bu şekilde destek vermek istedik. Buradan elde edilecek bütün gelirler Kobani'de bulunan Kobani halkına ulaştırılacaktır" dedi.

Vatandaşların kermese büyük bir ilgi gösterdiğini belirten Ok, kermesteki bütün ürünlerin KESK kadın üyeleri ve belediye kadın çalışanlarının kendi evlerinde yapmış oldukları ürünlerden oluştuğunu belirtti.

KESK kadın bileşenleri ve Cizre Belediyesi'nin Kobani halkı yararına Sanat Sokağı'nda açmış olduğu Gıda Kermesi'nin iki gün açık olacağı belirtildi. - ŞIRNAK

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Cizre'de Kobani'ye Destek İçin Yardım Kermesi Açıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement