Cizre'de Polis Zırhlı Aracının Kadına Çarpması Gerginliğe Yol Açtı - Son Dakika
Güncel

Cizre'de Polis Zırhlı Aracının Kadına Çarpması Gerginliğe Yol Açtı

Cizre\'de Polis Zırhlı Aracının Kadına Çarpması Gerginliğe Yol Açtı

Şırnak'ın Cizre İlçesinde, akrep denilen polis zırhlı aracının bir kadına çarparak yaralanmasına yol açması, gerginliğe yol açtı.

16.04.2015 00:04  Güncelleme: 10:28
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Şırnak'ın Cizre İlçesi'nde akşam aatlerinde, Orhan Doğan Caddesi'nde karşıdan karşıya geçmeye çalışan 45 yaşındaki Nezahat Neganlı'ya, 73 A 3935 plakalı akrep denilen polis zırhlı aracı çarptı. Çarpmanın etkisiyle yaralanan Neganlı, yere yığılırken, kadının çevresinde toplanan vatandaşlar araç içindeki polis memurlarına tepki gösterdi. Çevrede toplanan vatandaşlar, bir süre polisle tartıştı. Tartışmanın büyümesi üzerine olay yerine çok sayıda çevik kuvvet polisi sevkedildi.

Polis ile vatantaşlar arasında tartışma devam ederken, yaralı Nezahat Neganlı, yaklaşık 15 dakika yerde acılar içerisinde kıvranarak ambulansın gelmesini bekledi. Olay yerine elen ambulans ile yaralı Neganlı, Cizre Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı.

KALABALIK KAZAYA NEDEN OLAN POLİS ARACINI DEVİRMEYE ÇALIŞTI

Yaralının hastaneye kaldırılması ile birlikte polis zırhlı aracı olay yerinden ayrıldığı sırada, başka bir zırhlı araca daha çarptı. Ancak şans eseri yaralanan olmadı. Olay yerine trafik ekiplerinin gelmemesini ve zırhlı araca cezai işlem uygulanmamasına tepki gösteren kalabalık, önce polisle tartıştı, ardından kazaya neden olan polis aracını devirmeye çalıştı. Olayların büyümesini engellemek amacıyla polis, kalabalığa gaz bombası ve plastik mermilerle müdahale etti.

BİR KİŞİ GÖZALTINA ALINDI

Polisin müdahalesiyle birlikte kalabalık gurup kaçışırken, kalabalığın arasında kalan iki kadın ve iki çocuk zor anlar yaşadı. Yoldan geçen ve ismi belirlenemeyen bir kişi, polisle tartıştı. Polisle tartışan genç gözaltına alınarak Şehit Murat Akançay Polis Karakoluna götürüldü.Takviye ekiplerin gelmesi ile birlikte polisin müdahale ettiği kalabalık dağıldı. Hastaneye kaldırılan ve tedavi altına alınan 45 yaşındaki Nezahat Neganlı'nın vücudunda kırıklar oluşurken, hayati tehlikesinin bulunmadığı öğrenildi. Kaza ile ilgili başlatılan soruşturma devam ediyor.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Cizre'de Polis Zırhlı Aracının Kadına Çarpması Gerginliğe Yol Açtı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • MK: Plakada yazmışsınız amacınız ne? Haber değerimi artıyor 3 1 Yanıtla

Advertisement