Son dakika Cizre haberleri, Cizre son dakika, son dakika Cizre

Son Dakika Cizre Haberleri

  • Şırnak Cizre'de Polislerden Öğrencilere Meslek Tanıtımı
    11 Mar Şırnak Cizre'de Polislerden Öğrencilere Meslek Tanıtımı

    Şırnak'ın Cizre ilçesinde bulunan 15 Temmuz Demokrasi Zaferi Ortaokulu'nu ziyaret eden İlçe Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Büro Amirliği ekipleri, öğrencilere meslekleri hakkında bilgi verdi. Polisler ayrıca genel güvenlik konuları ve trafik kuralları hakkında da bilgilendirme yaptı. Ekipler, çocuklarla oyunlar oynayarak onlara boyama kitabı ve boya kalemi hediye etti.

  • Cizre'de İsmail Ebul-İz El-Cezeri Asma Köprüsü'nün açılışı düğün havasında kutlandı
    09 Mar Cizre'de İsmail Ebul-İz El-Cezeri Asma Köprüsü'nün açılışı düğün havasında kutlandı

    Şırnak'ın Cizre ilçesinde Belediye tarafından yapılan İsmail Ebul-İz El-Cezeri Asma Köprüsü'nün açılışı düğünleri aratmadı. Açılışa katılan binlerce kişi köprünün açılmasını canlı müzik eşliğinde halay çekerek kutladı.

  • Cizre'de Anaokulu Öğrencilerine Polislik Mesleği Tanıtıldı
    05 Mar Cizre'de Anaokulu Öğrencilerine Polislik Mesleği Tanıtıldı

    Cizre ilçesinde bulunan Sevgi Yuvası Anaokulu'nda, İlçe Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Büro Amirliği tarafından polislik mesleği tanıtıldı ve trafik kuralları hakkında bilgilendirme yapıldı. Etkinlik kapsamında minik öğrencilerle oyunlar oynandı ve hediyeler dağıtıldı.

  • Şırnak'ın Cizre ilçesinde tarihi ve kültürel değerler el sanatlarıyla işleniyor
    24 Şub Şırnak'ın Cizre ilçesinde tarihi ve kültürel değerler el sanatlarıyla işleniyor

    Cizre ilçesinde bulunan Halk Eğitimi Merkezi'nde eğitim gören kursiyerler, halı, kilim, alçı kabartma ve çini üzerine ilçenin tarihi ve kültürel değerlerini işliyor. Hazırlanan ürünler satış ofisinde satılarak kursiyerlere maddi destek sağlanıyor. Merkezde yaklaşık 350 usta öğreticinin gözetiminde vatandaşlara bu hizmetler sunuluyor. Amacımız ilçemizi en iyi şekilde ulusal ve uluslararası alanda tanıtmak.

  • Karlı kaplı Beytüşşebap'ta menderesler böyle görüntülendi
    24 Şub Karlı kaplı Beytüşşebap'ta menderesler böyle görüntülendi

    Şırnak'ın Beytüşşebap ilçesinde kilometrelerce uzanan menderesler, karlı dağlar arasında görsel bir şölen oluşturuyor. Kış aylarında kar yağışı sonrası dereler havadan görüntülendi ve Mezra ve Gökçe köylerinde kartpostallık manzaralar oluşturdu. Doğaseverler, 270 kilometrelik bir mesafe kat ederek doğanın fotoğraflarını çekti. Fotoğrafçı Mahmut İbrahimoğlu, menderesleri çekmek için Beytüşşebap köylerine geldiğini ve herkesin bu güzellikleri görmesi gerektiğini söyledi.

  • Şırnak'ta Yasa Dışı Yollardan Getirilen 4 Hint Şebeği Ele Geçirildi
    23 Şub Şırnak'ta Yasa Dışı Yollardan Getirilen 4 Hint Şebeği Ele Geçirildi

    Şırnak'ın Cizre ilçesinde yapılan uygulamada durdurulan bir kamyonetin kasasında, yasa dışı yollardan yurda sokulan ve beslenmesine izin verilmeyen 4 Hint şebeği ele geçirildi. Kamyonet sürücüsüne para cezası uygulanırken, şebekler Şırnak Doğa Koruma Milli Parklar Şube Müdürlüğüne teslim edildi.

  • Cizre'de okul servis araçları denetlendi
    19 Şub Cizre'de okul servis araçları denetlendi

    Şırnak'ın Cizre ilçesinde İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Jülide Aydın tarafından okul servis araçlarında denetim yapıldı. Denetimde araçların temizliği, bakımı, güvenliği ve öğrencilerin can güvenliği üzerinde duruldu. Denetimlerin öğrencilerin güvenli ulaşımı için devam edeceği belirtildi.

  • Cizre'de polis ekipleri dolandırıcılık konusunda uyarıda bulundu
    16 Şub Cizre'de polis ekipleri dolandırıcılık konusunda uyarıda bulundu

    Cizre ilçesinde, İlçe Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Büro Amirliği ekipleri, 'Güvenli Yaşam Projesi' kapsamında esnaf ve vatandaşlarla bir araya gelerek dolandırıcılık konusunda uyarılarda bulundu. Ekipler, vatandaşları suçlardan ve suçlulardan korunabilmeleri için güvenlik önlemleri hakkında bilgilendirdi ve bilgilendirici broşürler dağıttı.

  • Cizre'de arıza yapan otobüs ve otomobil itilerek yol kenarına çekildi
    17 Oca Cizre'de arıza yapan otobüs ve otomobil itilerek yol kenarına çekildi

    Şırnak'ın Cizre ilçesinde Dörtyol mevkisinde belediyeye ait şehir içi otobüs ve bir otomobil arıza yaptı. Polis memurları ve vatandaşlar tarafından itilerek yol kenarına çekilen araçlar, cep telefonu kamerasıyla görüntülendi.

  • Dezenformasyonla Mücadele Merkezi 108 Sayılı Bülteni Yayımladı
    15 Oca Dezenformasyonla Mücadele Merkezi 108 Sayılı Bülteni Yayımladı

    Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı Dezenformasyonla Mücadele Merkezi, 108 Sayılı Dezenformasyon Bülteni'ni yayımladı. Bülten, İsrail'in sosyal medyadaki propaganda hesaplarından paylaşılan bir ekran görüntüsüyle ilgili yapılan asılsız iddiaları ve manipülasyonları ortaya koydu. Ayrıca, bot hesaplar kullanılarak yapılan dezenformasyon faaliyetleri ve manipülatif haberlerle ilgili uyarılarda bulunuldu.

  • Şırnak'ta İsrail'in Gazze saldırıları protesto edildi
    30 Ara Şırnak'ta İsrail'in Gazze saldırıları protesto edildi

    Şırnak'ın Cizre ilçesinde Şehri Nuh Platformu öncülüğünde düzenlenen yürüyüşle İsrail'in Gazze'ye yönelik saldırıları protesto edildi. Katılımcılar, Gazze'de yapılan zulme sessiz kalmayacaklarını belirterek, farklı meslek gruplarından insanların desteğini ve yardımını sağlamaya söz verdiler.

  • 100. Yıl Halk Kütüphanesi Cizre'de Açıldı
    29 Ara 100. Yıl Halk Kütüphanesi Cizre'de Açıldı

    Kültür ve Turizm Bakan Yardımcısı Gökhan Yazgı, Cumhuriyet'in 100. yılı dolayısıyla Cizre ilçesine kazandırılan '100. Yıl Halk Kütüphanesi'nin açılışına katıldı. Yazgı, açılış töreninde yaptığı konuşmada, Sayın Cumhurbaşkanı'nın talimatlarıyla 100 kütüphane hedefini tamamladıklarını ve kütüphaneler, kitaplar ve bilgi konusunda daha da ilerleyeceklerini belirtti. Açılış törenine Şırnak Valisi, Cizre Kaymakamı ve diğer il protokolü de katıldı.

  • Cizre Belediyesi Araç Filosuna Yeni Eklemeler Yaptı
    22 Ara Cizre Belediyesi Araç Filosuna Yeni Eklemeler Yaptı

    Cizre Belediyesi, araç filosuna 3 otobüs, 2 engelli servis aracı, itfaiye ve arama kurtarma aracı ekledi. Araçların tanıtım törenine Cizre Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Nazlı Demir de katıldı. Demir, yeni araçların ilçe için büyük bir ihtiyaç olduğunu belirterek, engelli bireylerin ulaşım sorununu çözeceğini söyledi.

  • Cizre İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü, evde eğitim gören öğrencileri ziyaret etti
    22 Ara Cizre İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü, evde eğitim gören öğrencileri ziyaret etti

    Cizre İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Mevlit Gayirinal, çeşitli nedenlerle okula gidemeyen ve evde eğitim gören öğrencileri ziyaret etti. Gayirinal, öğrencileri evlerinde ziyaret ederek, aileleriyle görüştü ve öğretmenlere teşekkür etti.

  • Şırnak Valisi Cevdet Atay, Cizre Dr. Selahattin Cizrelioğlu Devlet Hastanesi Acil Servisi'nin açılışını gerçekleştirdi
    20 Ara Şırnak Valisi Cevdet Atay, Cizre Dr. Selahattin Cizrelioğlu Devlet Hastanesi Acil Servisi'nin açılışını gerçekleştirdi

    Şırnak Valisi Cevdet Atay, yenilenme çalışmaları tamamlanan Cizre Dr. Selahattin Cizrelioğlu Devlet Hastanesi Acil Servisi'nin açılışını gerçekleştirdi. Acil servisinde yapılan çalışmalar arasında ambulans girişinin ve resüsitasyon kırmızı alanının ana girişle entegrasyonu ve yakınlaştırılması, gözlem odası yapılması, muayene odalarının arttırılması ve ek hacim sağlanması yer alıyor. Açılış törenine çeşitli yetkililer ve vatandaşlar da katıldı.

  • Cizre'de Öğretmenler Buluşması Programı Sonlandı
    20 Ara Cizre'de Öğretmenler Buluşması Programı Sonlandı

    Cizre İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından düzenlenen bir haftalık 'Öğretmenler Buluşması' programı sona erdi. Programda yaklaşık 1000 öğretmenin katılımıyla eğitimle ilgili toplantılar yapıldı. İlçe Milli Eğitim Müdürü Şahan İke, öğretmenlerin fikir, öneri ve beklentilerini dinledi ve eğitim süreçlerine ilişkin ihtiyaç duyulan konuları ele aldı.

  • Cizre'de gerçeği aratmayan deprem, yangın ve tahliye tatbikatı
    16 Ara Cizre'de gerçeği aratmayan deprem, yangın ve tahliye tatbikatı

    Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı Şırnak İl Müdürlüğü tarafından Cizre ilçesinde gerçekleştirilen deprem, yangın ve tahliye tatbikatı gerçeği aratmadı. Tatbikatta, deprem ve yangın durumunda müdahale ve tahliye çalışmaları başarıyla gerçekleştirildi.

  • Cizre'de deprem ve yangın tatbikatı gerçekleştirildi
    16 Ara Cizre'de deprem ve yangın tatbikatı gerçekleştirildi

    Cizre ilçesinde AFAD İl Müdürlüğü ve Cizre Kaymakamlığı koordinesinde, İl Sağlık Müdürlüğü ve Cizre İtfaiye Müdürlüğünün desteğiyle Hükümet Konağı bahçesinde yapılan tatbikatta, senaryo gereği yaşanan deprem ve ardından meydana gelen yangına ekipler müdahale etti. Tatbikatta, yangın söndürme, arama kurtarma çalışmaları, yaralılara müdahale ve tahliye çalışmaları gerçekleştirildi. AFAD İlçe Müdürü Abdulhamit Özgün, afetlere karşı duyarlılık oluşturmak amacıyla tatbikatı düzenlendiklerini belirterek, 'Tatbikat ile insanlarımız bir afet durumunda daha bilinçli bir hale gelecektir. Amacımız yaşanabilecek bir afette riski en aza indirmektir. Bu vesile ile bu tatbikata destek veren ve emeği geçen tüm herkese teşekkür ederim.' dedi.

  • TÜGVA Cizre Temsilciliği'ne Mesut Aşut seçildi
    16 Ara TÜGVA Cizre Temsilciliği'ne Mesut Aşut seçildi

    TÜGVA Cizre Temsilciliği 1. Olağan İlçe Genel Kurulu'nda Mesut Aşut ilçe temsilciliğine seçildi. Kur'an-ı Kerim tilaveti ve İstiklal Marşı'nın okunmasının ardından yapılan oylama sonucunda Aşut, temsilcilik görevine seçildi.

  • Cizre'de öğrencilere polislik mesleği tanıtıldı
    14 Ara Cizre'de öğrencilere polislik mesleği tanıtıldı

    Cizre ilçesinde Ahmet El-Cezeri Ortaokulu öğrencilerine polislik mesleği tanıtıldı.

  • Cizre'de Bir Umut Bin Hayal Projesi kapanış programı düzenlendi
    08 Ara Cizre'de Bir Umut Bin Hayal Projesi kapanış programı düzenlendi

    Cizre İlçe Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Büro Amirliği'nin Çocuk ve Gençler Sosyal Koruma ve Destek Programı kapsamında hayata geçirdiği Cizre'de Bir Umut Bin Hayal Projesi'nin kapanış programı düzenlendi. Programda, devletin tüm kurumlarıyla terörle mücadele edildiği ve çocuk ve gençlere sahip çıkılacağı vurgulandı. Proje kapsamında 6 bin 235 kişiye ulaşıldığı belirtildi.

  • Giresun Çotanak Off-Road Kulübü Şırnak'ta kamp kuracak
    27 Kas Giresun Çotanak Off-Road Kulübü Şırnak'ta kamp kuracak

    Giresun Çotanak Off-Road Kulübü, Türkiye Gençlik Vakfı (TÜGVA) işbirliğiyle Şırnak'ta terörden temizlenen bölgelerde kamp kuracak ve off-road gösterisi gerçekleştirecek. Etkinliğe Şırnak Valisi, Cizre ve İdil Kaymakamları da ev sahipliği yapacak. Ayrıca İstanbul, Ankara, Düzce, Antalya ve Trabzon'dan off-road ekipleri de katılacak.

  • Şırnak'ta Gençlik Şöleni ve Off-Road etkinlikleri düzenlenecek
    27 Kas Şırnak'ta Gençlik Şöleni ve Off-Road etkinlikleri düzenlenecek

    Çotanak Off-Road Kulübü ve TÜGVA işbirliğinde uygulanan Gönül Köprüsü Projesi ile Şırnak'ta Gençlik Şöleni ve Off-Road etkinlikleri düzenlenecek. Off-Road Kulübünün başkanı Akın Aras, off-roadun yanında sosyal projeler ve yardım faaliyetlerinde de bulunduklarını söyledi. Geçen yıl Gönül Köprüsü Projesi kapsamında Diyarbakır'da köy okullarındaki çocukları off-road araçlarıyla gezdirdiklerini ve çeşitli etkinlikler gerçekleştirdiklerini anımsatan Aras, bu yıl da Şırnak'ta söz konusu projeyi uygulayacaklarını aktardı.

  • Şırnak'ta kaybolan genç için arama çalışmaları devam ediyor
    26 Kas Şırnak'ta kaybolan genç için arama çalışmaları devam ediyor

    Şırnak'ta kaybolan Mehmet Mehdi Demiral'ı (16) arama çalışmaları, 11'nci gününe girdi. Mehmet'in bulunması için Dicle Nehri'nin Irak tarafında da çalışma başlatıldı.

  • Cizre'de kaybolan genç için Dicle Nehri'nde arama çalışmaları sürüyor
    26 Kas Cizre'de kaybolan genç için Dicle Nehri'nde arama çalışmaları sürüyor

    Şırnak'ın Cizre ilçesinde kaybolan 16 yaşındaki Mehmet Mehdi Demiralp için Dicle Nehri'nde başlatılan arama çalışmaları devam ediyor. Ekipler, su altında dalgıçlarla, su yüzeyinde botlarla ve karadan arama çalışmalarını sürdürüyor.

  • RAMS Global Cizre Belediyespor, Fenerbahçe Parolapara maçı için hazır
    25 Kas RAMS Global Cizre Belediyespor, Fenerbahçe Parolapara maçı için hazır

    Voleybol AXA Sigorta Efeler Ligi takımlarından RAMS Global Cizre Belediyespor, Fenerbahçe Parolapara ile yapacakları maçın hazırlıklarını tamamladı. Takım, antrenman sonrası İstanbul'a hareket etti ve yarınki maç için hazır durumda.

  • Cizre'de Öğretmenler Günü Kutlamaları
    24 Kas Cizre'de Öğretmenler Günü Kutlamaları

    Cizre ilçesinde 24 Kasım Öğretmenler Günü kutlamaları gerçekleştirildi. Törenlerde öğretmenlere teşekkür plaketleri ve hediyeler verildi.

  • Cizre'de Polisler Anaokulu Öğrencilerine Meslek Tanıtımı Yaptı
    24 Kas Cizre'de Polisler Anaokulu Öğrencilerine Meslek Tanıtımı Yaptı

    Cizre İlçe Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Büro Amirliği, Cizre Ebul-iz Bilim ve Sanat Merkezi Anaokulu öğrencilerine polis mesleği hakkında bilgilendirme ve genel güvenlik tedbirleri konusunda sunum yaptı. Etkinlikte, öğrenciler polisleri merkezi gezdirdi.

  • Şırnak'ta kaybolan genç için Dicle Nehri'nde arama çalışmaları sürüyor
    22 Kas Şırnak'ta kaybolan genç için Dicle Nehri'nde arama çalışmaları sürüyor

    Şırnak'ın Cizre ilçesinde kaybolan Mehmet Mehdi Demiral için başlatılan arama kurtarma çalışmaları 7 gündür devam ediyor. Cep telefonunun Dicle Nehri kenarında bulunması üzerine AFAD, belediye dalgıç ve polis ekipleri nehirde arama çalışması başlattı. Şu ana kadar herhangi bir ize rastlanmadı.

  • Cizre'de kaybolan genç için Dicle Nehri'nde arama çalışması başlatıldı
    19 Kas Cizre'de kaybolan genç için Dicle Nehri'nde arama çalışması başlatıldı

    Şırnak'ın Cizre ilçesinde 3 gündür kayıp olan Mehmet Mehdi Demiral için boğulma şüphesiyle Dicle Nehri'nde arama çalışmaları başlatıldı. Ekipler, su üstü ve su altı arama cihazlarıyla çalışmalarını sürdürüyor.

  • RAMS Global Cizre Belediyespor, Hatay Büyükşehir Belediyespor maçı için hazır
    18 Kas RAMS Global Cizre Belediyespor, Hatay Büyükşehir Belediyespor maçı için hazır

    Voleybol AXA Sigorta Efeler Ligi takımlarından RAMS Global Cizre Belediyespor, yarın Hatay Büyükşehir Belediyespor ile yapacağı maçın hazırlıklarını tamamladı. Başantrenör Nuri Şahin yönetiminde gerçekleştirilen antrenmanda son hazırlıklar yapıldı. Takım, maç öncesi kampa girdi ve yarın saat 14.00'te Şırnak Spor Salonu'nda Hatay Büyükşehir Belediyespor'u konuk edecek.

  • Cizre'de Filistin için yardım kampanyası başlatıldı
    18 Kas Cizre'de Filistin için yardım kampanyası başlatıldı

    Şırnak'ın Cizre ilçesinde Cizre İlçe Müftülüğü öncülüğünde Filistin'e yardım kampanyası düzenlendi. İsrail'in Filistin'e yönelik bombardımanı sonucunda oluşan tahribatı gidermek amacıyla yapılan yardım çalışmaları kapsamında Cizre Müftülüğü ve Türkiye Diyanet Vakfı Cizre şubesi tarafından yardım kampanyası düzenlendi. Kampanya kapsamında Kur'an Kursu hocaları, öğrenciler ve Cizreli kadınlar tarafından hazırlanan yöresel yemek, tatlı ve el işleri satışa sunuldu. Toplanan gelirler Filistin'e ulaştırılacak.

  • Şırnak'ta Filistin'e Yardım Kampanyası Düzenlendi
    17 Kas Şırnak'ta Filistin'e Yardım Kampanyası Düzenlendi

    Şırnak'ın Cizre İlçe Müftülüğü öncülüğünde geliri Filistin'e gönderilmek üzere yardım kampanyası düzenlendi. İsrail'in Filistin'e yönelik bombardımanı sonucunda oluşan tahribatı gidermek amacıyla Cizre Müftülüğü ve Türkiye Diyanet Vakfı Cizre şubesi tarafından yardım kampanyası düzenlendi. Kur'an Kursu hocaları, öğrencileri ve Cizreli kadınların hazırladığı yöresel yemek, tatlı ve el işleri satışa sunuldu. Toplanan gelirler Filistin'e ulaştırılacak.

  • Cizre'de 2 Bin Öğrenciye 27 Bin Kaynak Kitap Dağıtıldı
    11 Kas Cizre'de 2 Bin Öğrenciye 27 Bin Kaynak Kitap Dağıtıldı

    Cizre Kaymakamlığı, Belediyesi ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü iş birliğiyle yürütülen Cizre Eğitimde Başarıyı İzleme Artırma ve Rehberlik Projesi kapsamında 8. ve 12. sınıf öğrencilerin akademik başarısını artırmak ve sınav öncesi eksikliklerini gidermesi açısından 2 bin öğrenciye, 27 bin kaynak kitabın dağıtımı yapıldı. Dağıtım törenine Vali Cevdet Atay da katıldı ve öğrencilere başarılar diledi.

  • Cizre'de öğrencilere polislik mesleği tanıtıldı
    10 Kas Cizre'de öğrencilere polislik mesleği tanıtıldı

    Cizre İlçe Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Büro Amirliği ekipleri, öğrencilere polislik mesleğini tanıttı.

  • Cizre'de öğrenci servislerine denetim yapıldı
    03 Kas Cizre'de öğrenci servislerine denetim yapıldı

    Şırnak'ın Cizre ilçesinde jandarma ekipleri tarafından öğrenci servislerine yönelik uygulama yapıldı. İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve İlçe Jandarma Komutanlığı ekiplerince yapılan denetimde, sürücülere Okul Servis Araçları Yönetmeliği hatırlatıldı.

  • Cizre'de temizlik personellerine iş sağlığı ve güvenliği eğitimi verildi
    01 Kas Cizre'de temizlik personellerine iş sağlığı ve güvenliği eğitimi verildi

    Cizre ilçesinde İŞKUR İlçe Müdürlüğü Toplum Yararına Programı (TYP) kapsamında okullarda görev yapan temizlik personellerine yönelik eğitim ve bilgilendirme semineri düzenlendi. Seminerde temizlik personeline iş sağlığı ve güvenliği konularında eğitim verildi.

  • Şırnak Valisi Cevdet Atay, Cizre ilçesini ziyaret etti
    01 Kas Şırnak Valisi Cevdet Atay, Cizre ilçesini ziyaret etti

    Vali Cevdet Atay, Cizre ilçesinde bulunan okulları ziyaret ederek yapılan çalışmalar hakkında bilgi aldı.

  • Şırnak'ta şehit olan asker Tarık Tarcan'ın adının yaşatılacağı okul doğum gününde açıldı
    30 Eki Şırnak'ta şehit olan asker Tarık Tarcan'ın adının yaşatılacağı okul doğum gününde açıldı

    Şırnak'ın Cizre ilçesinde geçen yıl teröristlerin düzenlediği havan saldırısında şehit olan Piyade Er Tarık Tarcan'ın adının verildiği okul törenle açıldı.

  • Cizre Devlet Hastanesi, Cumhuriyetin 100. yıl etkinlikleri futbol turnuvasında şampiyon oldu
    28 Eki Cizre Devlet Hastanesi, Cumhuriyetin 100. yıl etkinlikleri futbol turnuvasında şampiyon oldu

    Şırnak'ın Cizre ilçesinde düzenlenen kurumlar arası futbol turnuvasında Cizre Devlet Hastanesi futbol takımı, İlçe Sağlık Müdürlüğü futbol takımını yenerek şampiyon oldu. İl Sağlık Müdürü Uzman Dr. Suat Altın, sağlık kurumlarının finale kalmasının gurur verici olduğunu belirtti.

  • ÇOGEP Projesi kapsamında başarılı öğrencilere Mardin gezisi düzenlendi
    25 Eki ÇOGEP Projesi kapsamında başarılı öğrencilere Mardin gezisi düzenlendi

    Cizre İlçe Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Büro Amirliği Çocuk ve Gençler Sosyal Koruma ve Destek Programı (ÇOGEP) Projesi dahilinde açılan kurslarda ve etkinliklerde başarılı olan 36 öğrenci için Mardin gezisi düzenledi. Cizre Emniyet Müdürlüğü tarafından tahsis edilen araçlarla Mardin'e götürülen öğrenciler, tarihi ve kültürel yerleri gezme fırsatı buldu.

  • Şırnak'ın Cizre ilçesinde Hazreti Hasan Gençlik Merkezi dualar eşliğinde açıldı
    22 Eki Şırnak'ın Cizre ilçesinde Hazreti Hasan Gençlik Merkezi dualar eşliğinde açıldı

    Cizre'nin ilk diyanet gençlik merkezi olan Hazreti Hasan Gençlik Merkezi, Cizre Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Nazlı Demir, İlçe Emniyet Müdürü, İlçe Jandarma Komutanı ve İlçe Müftüsünün katıldığı törenle Dirsekli Mahallesi'nde açıldı. Cizre Belediyesi ve İlçe Müftülüğü arasında yapılan protokol çerçevesinde tefrişatı yapılan Hazreti Hasan Gençlik Merkezi dualar eşliğinde hizmete açılırken, Kaymakam Demir törene katılan vatandaşlarla sohbet edip, çocuklarla yakından ilgilendi.

  • RAMS Global Cizre Belediyespor, Galatasaray HDI Sigorta ile maç için hazır
    21 Eki RAMS Global Cizre Belediyespor, Galatasaray HDI Sigorta ile maç için hazır

    Voleybol AXA Sigorta Efeler Ligi takımlarından RAMS Global Cizre Belediyespor, Galatasaray HDI Sigorta ile yapacakları maçın hazırlıklarını tamamladı. Başantrenör Nuri Şahin yönetiminde gerçekleştirilen antrenmanda son hazırlıklar yapıldı. Takım, maç için İstanbul'a hareket etti. Yarın saat 15.00'te Burhan Felek Vestel Voleybol Salonu'nda Galatasaray HDI Sigorta'nın konuğu olacaklar.

  • Cizre Devlet Hastanesi Futbol Takımı Finale Yükseldi
    21 Eki Cizre Devlet Hastanesi Futbol Takımı Finale Yükseldi

    Şırnak'ın Cizre ilçesinde düzenlenen kurumlar arası futbol turnuvasında Cizre Devlet Hastanesi futbol takımı, Cumhuriyetin 100. yıl etkinlikleri kapsamında finale çıkmayı başardı. Cizre Devlet Hastanesi futbol takımı, Cizre Milli Eğitim Müdürlüğü takımını yenerek galibiyet elde etti.

  • Rams Global Cizre Belediyespor, yeni sezona 12 transferle hazır
    17 Eki Rams Global Cizre Belediyespor, yeni sezona 12 transferle hazır

    Voleybol AXA Sigorta Efeler Ligi'nde son iki sezonu ilk 8 içerisinde tamamlayan Rams Global Cizre Belediyespor, yeni sezona 12 transferle hazır. Takımın hedefi, sezonun ilk haftasında kendi sahasında Alanya Belediyespor ile karşılaşarak iyi bir başlangıç yapmak ve ilk 5 içinde yer almak.

  • Cizre Belediyespor, yeni sezonda da başarıyı yakalamak istiyor
    17 Eki Cizre Belediyespor, yeni sezonda da başarıyı yakalamak istiyor

    Voleybol AXA Sigorta Efeler Ligi'nde son iki sezonu ilk 8 içerisinde tamamlayan Cizre Belediyespor, yeni sezonda da aynı başarıyı yakalamak istiyor. Yenilenen kadrosuyla sezonun ilk haftasında Brand Group Alanya Belediyespor ile karşılaşacak olan takım, hazırlıklarını sürdürüyor. Cizre Belediyespor Kulüp Başkanı Süleyman Çağlı, iyi bir takımları olduğunu belirtirken, Başantrenör Nuri Şahin ise play-off ve Avrupa Kupası hedeflediklerini ifade etti.

  • Edirne'den gelen öğrenciler Cizre'de tarihi ve kültürel mekanları gezdi
    05 Eki Edirne'den gelen öğrenciler Cizre'de tarihi ve kültürel mekanları gezdi

    Milli Eğitim Bakanlığının uyguladığı Evliya Çelebi Öğrenci Değişim Projesi kapsamında Edirne'den gelen öğrenciler, Cizre'deki tarihi ve kültürel mekanları ziyaret etti.

  • Çocukluk hayali okçuluğa 51 yaşında kavuştu Hedefi milli sporcu olmak
    02 Eki Çocukluk hayali okçuluğa 51 yaşında kavuştu Hedefi milli sporcu olmak

    Şırnak'ın Cizre İlçe Gençlik Spor Müdürlüğü'nde açılan okçuluk kursuna gelen Abdulkadir Yiğit, çocukluk hayaline 51 yaşında kavuştu. Huzur ortamının sağlanmasıyla yapılan spor yatırımları ile 7'den 70'e herkes sporun yolunu tutuyor. Sporun yaşı olmadığını gösteren Abdulkadir Yiğit, 51 yaşında başladığı okçulukta yaptığı çalışmada turnuvalarda başarılar almaya başladı. Türkiye şampiyonluğuna hazırlanan Yiğit'in hedefi, 51 yaşında milli oyuncu olmak.

  • MHP Şırnak Merkez İlçe Başkanı Serhat Zeyrek Tek Listeyle Yeniden Seçildi
    16 Eyl MHP Şırnak Merkez İlçe Başkanı Serhat Zeyrek Tek Listeyle Yeniden Seçildi

    MHP Şırnak Merkez İlçe Başkanlığı seçiminde Serhat Zeyrek, üyelerin tamamının oylarını alarak yeniden güven tazeledi. MHP Şırnak İl Başkanı Halil Tatar, seçim sonrası yaptığı konuşmada, partinin hizmet anlayışını vurgulayarak, birlik ve beraberlik içinde çalışacaklarını belirtti.

  • Kaymakamdan şehit babasına ziyaret
    15 Eyl Kaymakamdan şehit babasına ziyaret

    Oltu Kaymakamı İbrahim Gökmen şehit babasını ziyaret etti.

  • Şırnak'ta Kadına Karşı Şiddetle Mücadele Eğitimi Verildi
    09 Eyl Şırnak'ta Kadına Karşı Şiddetle Mücadele Eğitimi Verildi

    Cizre İlçe Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Büro Amirliği ekipleri, kadına karşı şiddetle mücadele kapsamında kadınları bilgilendirip, Kadın Acil Destek (KADES) uygulamasını tanıttı.

  • Cizre'de tırda 1388 silah mühimmatı bulundu, sürücü tutuklandı
    04 Eyl Cizre'de tırda 1388 silah mühimmatı bulundu, sürücü tutuklandı

    Şırnak'ın Cizre ilçesinde bir tırda yapılan aramada 1388 silah mühimmatı bulundu. Sürücü gözaltına alındı ve tutuklandı.

  • Şehit Piyade Uzman Çavuş Ali Demir'in cenazesi memleketi Ordu'ya gönderildi
    25 Ağu Şehit Piyade Uzman Çavuş Ali Demir'in cenazesi memleketi Ordu'ya gönderildi

    Pençe-Kilit Operasyonu bölgesinde teröristlerin açtığı taciz ateşi sonucu şehit olan Piyade Uzman Çavuş Ali Demir'in cenazesi, memleketi Ordu'ya gönderildi.

  • HÜDA PAR Genel Sekreteri Şehzade Demir, Şırnak'ta gazetecilerle bir araya geldi
    24 Ağu HÜDA PAR Genel Sekreteri Şehzade Demir, Şırnak'ta gazetecilerle bir araya geldi

    HÜDA PAR Genel Sekreteri ve Gaziantep Milletvekili Şehzade Demir, Şırnak'ta partisinin il başkanlığında gazetecilerle bir araya geldi. Demir, Şırnak'ta vatandaşlarla buluşarak sorunları ve çözüm önerilerini istişare ettiğini belirtti. Ayrıca, Şırnak'ın olumsuz algısını değiştirmek ve Şırnak'ı layık olduğu yere çıkarmak için çalışacaklarını ifade etti.

  • Eskişehir'in Sarıcakaya ilçesi adeta yanıyor: Seralarda sıcaklık 60 dereceye kadar yükseliyor
    16 Ağu Eskişehir'in Sarıcakaya ilçesi adeta yanıyor: Seralarda sıcaklık 60 dereceye kadar yükseliyor

    Eskişehir'in Sarıcakaya ilçesinde ölçülen 49,5 dereceyle Türkiye'de en yüksek sıcaklık rekoru kırıldı. Sıcaklık tarım alanlarında çalışanlar için büyük sıkıntı yaratırken, Sarıcakaya Belediye Başkanı Hüseyin Çam, iklim değişikliğinin etkisiyle ilçenin ikliminin değiştiğini belirtti. Çiftçiler öğlen saatlerinde faaliyetlerine ara vermek zorunda kalıyor ve seraların içindeki sıcaklık 60-65 dereceye kadar çıkıyor.

  • Cizre'de yaz Kur'an kursları sona erdi
    11 Ağu Cizre'de yaz Kur'an kursları sona erdi

    Şırnak'ın Cizre ilçesinde düzenlenen yaz Kur'an kursları, kapanış ve ödül programıyla sona erdi. Yüzlerce çocuk Kur'an'la buluştu ve dini bilgiler öğrendi. İlçe Kaymakamı Nazlı Demir, toplumun maneviyattan uzaklaştığını belirterek, ahlaklı ve imanlı nesiller yetiştirmenin önemine vurgu yaptı. Dereceye giren öğrencilere ödüller verildi.

  • Cizre İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Ahmet Gümüş, öğrencileri ziyaret etti
    09 Ağu Cizre İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Ahmet Gümüş, öğrencileri ziyaret etti

    İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Ahmet Gümüş, Şehit Ömer Halisdemir İmam Hatip Ortaokulu'nu ziyaret ederek, Kur'an-ı Kerim kurslarındaki öğrencilerle bir araya geldi. Ayrıca Cizre Belediyesi tarafından okul bahçesine kurulan portatif yüzme havuzlarından yararlanan öğrencileri de ziyaret eden Gümüş, okul yönetimiyle 2023-2024 eğitim ve öğretim yılı planlamasını değerlendirdi.

  • Cizre'de 12 bin çocuğa yüzme eğitimi verilecek
    21 Haz Cizre'de 12 bin çocuğa yüzme eğitimi verilecek

    Cizre'de yaz aylarında yaşanan boğulma vakalarını önlemek ve çocukların güvenli bir şekilde yüzerek serinlemesi amacıyla yüzme kursları açıldı. Yarı olimpik yüzme havuzunda başlatılan yüzme kursu ile yıl içinde 12 bin çocuk yüzme öğrenerek güvenli bir şekilde serinlemenin keyfini çıkaracak. Bölgede sıcaklık farklarının yüksek olmasından dolayı boğulma vakalarının oldukça yüksek olduğunu belirten yüzme eğitmeni Ahmet Pözüt, açılan kurslarla yüzme bilmeyen çocuk kalmayacağını söyledi.

  • Cizre'de 5 Mahalleye Okuma Salonu Kazandırıldı
    20 Haz Cizre'de 5 Mahalleye Okuma Salonu Kazandırıldı

    Cizre İlçe Milli Eğitim Müdürü Şahan İke, 'Her Mahalleye Çalışma Salonu Projesi' kapsamında ilçedeki 5 mahalleye kazandırılan okuma salonlarını ziyaret etti. Okuma salonlarının ücretsiz olarak öğrencilere ve KPSS'ye hazırlanan adaylara açık olduğunu belirten İke, öğrencilerin derslere odaklanabileceği, sessiz ve motive edici bir atmosferde hayalleri için ideal bir ortamda çalışma imkanına sahip olabileceklerini söyledi. İke, desteklerinden dolayı Kaymakam ve Belediye Başkan Vekili Nazlı Demir'e teşekkür etti.

  • Şırnak'ta sınava girecek genç kayıp
    19 Haz Şırnak'ta sınava girecek genç kayıp

    Şırnak'ın İdil ilçesinde yaşayan Hüseyin Yoncuz, Yükseköğretim Kurumları Sınavı'nın birinci oturumu olan Temel Yeterlilik Testi'ne girmek için cuma günü kent merkezine gitmiş ancak sınava girmediği ve telefonunun en son Cizre ilçesinde sinyal verdiği belirlenmiştir. Ailesi kayıp başvurusunda bulunmuş ve polis tarafından aranmaktadır.

  • Şırnak'ta sınava girmek için evden çıkan genç kayıplara karıştı
    19 Haz Şırnak'ta sınava girmek için evden çıkan genç kayıplara karıştı

    Şırnak'ın İdil ilçesinden Yükseköğretim Kurumları Sınavı'nın (YKS) birinci oturumu Temel Yeterlilik Testi'ne (TYT) girmek için kent merkezine giden Hüseyin Yoncuz'dan (19) haber alınamıyor. Sınava girmediği ve telefonunun en son Cizre ilçesinde sinyal verdiği belirlenen Yoncuz, polis tarafından aranıyor.

  • Cizre Halk Oyunu Ekibi, kültürlerini gelecek nesillere taşımaya çalışıyor
    15 Haz Cizre Halk Oyunu Ekibi, kültürlerini gelecek nesillere taşımaya çalışıyor

    Cizre Mehmet Akif Ersoy Ortaokulu Halk Oyunları ekibi, katıldıkları yarışma etkinliklerinde yöreye has giydikleri kıyafet ve oynadıkları oyunlarla halk oyunu ve yöresel kıyafet kültürünü tanıtmaya ve yaşatmaya çalışıyor. Şırnak'ın Cizre ilçesinde Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğünün açmış olduğu halk oyunları kursu bünyesinde kurulan Cizre Mehmet Akif Ersoy Ortaokulu Halk Oyunları ekibi, önümüzdeki aylarda Şırnak'ta yapılacak olan kulüp yarışması için HEM eğitimleri koordinesinde çalışmalarına devam ediyor. Cizre Kaymakamlığı ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünün düzenlediği etkinlik ve organizasyonlara katılan öğrenciler yöreye has giydikleri kıyafet ve oynadıkları oyunlar ile kültür elçiliği yapıyor.

  • Şırnak'ta PKK/KCK-PYD/YPG operasyonu: 8 kişi gözaltına alındı
    12 Haz Şırnak'ta PKK/KCK-PYD/YPG operasyonu: 8 kişi gözaltına alındı

    İçişleri Bakanlığı, Şırnak İl Jandarma Komutanlığı tarafından PKK/KCK-PYD/YPG terör örgütüne yardım ve yataklık yaptıkları tespit edilen 8 şüphelinin gözaltına alındığını açıkladı. Operasyon kapsamında HDP Beytüşşebap İlçe Eş Başkanı, HDP İlçe Yönetim Üyesi ve 1 köy muhtarı da aralarında bulunuyor.

  • Şırnak'ta PKK/KCKPYD/YPG terör örgütüne yardım ve yataklık yaptıkları tespit edilen 8 kişi gözaltına alındı
    12 Haz Şırnak'ta PKK/KCKPYD/YPG terör örgütüne yardım ve yataklık yaptıkları tespit edilen 8 kişi gözaltına alındı

    İçişleri Bakanlığı, Şırnak İl Jandarma Komutanlığı tarafından PKK/KCKPYD/YPG terör örgütüne yardım ve yataklık yaptıkları tespit edilen 8 kişinin gözaltına alındığını açıkladı. Operasyon kapsamında HDP Beytüşşebap İlçe Eş Başkanı, HDP İlçe Yönetim Üyesi ve 1 köy muhtarı da aralarında bulunan 12 şüpheliye yönelik operasyon düzenlenmişti. Gözaltına alınan şüphelilerin adli işlemleri sürüyor.

  • Cizre'de öğrencilerin teknoloji ve görsel sanatlar sergisi açıldı
    10 Haz Cizre'de öğrencilerin teknoloji ve görsel sanatlar sergisi açıldı

    Mehmet Akif Ersoy Ortaokulu öğrencileri tarafından hazırlanan geri dönüştürülebilir ürünlerden oluşan Teknoloji ve Görsel Sanatlar yılsonu sergisi Cizre'de açıldı. İlçe Milli Eğitim Müdürü Şahan İke, serginin açılışını gerçekleştirdi ve öğrencilerin emeğine teşekkür etti.

  • Kentsel dönüşümün mimarlarından! 30 yıllık tecrübesi Mehmet Özhaseki'ye bakanlık getirdi
    04 Haz Kentsel dönüşümün mimarlarından! 30 yıllık tecrübesi Mehmet Özhaseki'ye bakanlık getirdi

    Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı görevine atanan Mehmet Özhaseki, 30 yıllık şehircilik tecrübesiyle dikkat çekiyor. İstanbul'u depreme karşı hazırlayacak en yetkin isim olarak görülen Özhaseki'nin yeni dönemde dönüşümü daha da hızlandıracağı öngörülüyor.

  • Cizre'de Hayat Boyu Öğrenme Haftası yıl sonu sergisi düzenlendi
    30 May Cizre'de Hayat Boyu Öğrenme Haftası yıl sonu sergisi düzenlendi

    Cizre Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü tarafından düzenlenen yıl sonu sergisi, Hayat Boyu Öğrenme Haftası dolayısıyla gerçekleştirildi. Kadınların ilgi gösterdiği 1600'den fazla kursun ürünleri sergilendi.

  • Cizre'de 3 mahalle daha doğalgaza kavuşuyor
    27 May Cizre'de 3 mahalle daha doğalgaza kavuşuyor

    Şırnak'ın Cizre ilçesinde üç mahalle daha doğal gaz hizmetine kavuşuyor. Cizre ilçesinde 2023 yılı içerisinde Dicle, Kale ve Yafes Mahallesinde 2 bin haneye verilecek olan doğal gaz hizmeti çalışmaları başladı.

  • Cizre'de Yeşil Sol Parti mitingi sonrası taş atan gruba polis müdahale etti
    09 May Cizre'de Yeşil Sol Parti mitingi sonrası taş atan gruba polis müdahale etti

    Yeşil Sol Parti'nin Cizre İlçe Başkanlığı tarafından düzenlenen miting sonrası güvenlik güçlerine taş atan gruba polis müdahalede bulundu. Polisin uyarılarına uymayan grup taş atmaya devam edince güvenlik güçleri göz yaşartıcı bomba ve tazyikli suyla müdahale ederek grubu dağıttı.

  • Cizre Belediyespor, TÜRŞADı'yı ağırlıyor
    05 May Cizre Belediyespor, TÜRŞADı'yı ağırlıyor

    Voleybol AXA Sigorta Efeler Ligi 7ncilik etabı ikinci maçında Cizre Belediyespor, TÜRŞADı'yı ağırlayacak. Takım hazırlıklarını tamamladı ve antrenörler başarı hedeflerini açıkladı. Maç Şırnak Spor Salonu'nda saat 13.00'te başlayacak.

  • GÜNDEM / 3 Mayıs 2023
    03 May GÜNDEM / 3 Mayıs 2023

    Kahramanmaraş merkezli depremlere ilişkin gelişmeler takip ediliyor.

  • GÜNDEM ÖZETİ / 3 Mayıs 2023
    03 May GÜNDEM ÖZETİ / 3 Mayıs 2023

    Kahramanmaraş merkezli depremlere ilişkin gelişmeler takip ediliyor.

  • Diyarbakır Kayapınar Halk Eğitim Merkezi Spor Kulübü Voleybol Erkek Takımı 2. Lige Yükseldi
    30 Nis Diyarbakır Kayapınar Halk Eğitim Merkezi Spor Kulübü Voleybol Erkek Takımı 2. Lige Yükseldi

    Diyarbakır Kayapınar Halk Eğitim Merkezi Spor Kulübü, Mardin'de düzenlenen final müsabakalarında Cizre Gençlerbirliği'ni uzatma setinde mağlup ederek 2. Lige yükseldi. Kulüp Başkanı Abdulkadir Alakuş, gelecek sezon iyi bir yapılanmayla yola devam ederek 2. Ligde kalıcı olmak ve Diyarbakır'ı en iyi şekilde temsil etmek istediklerini belirtti.

  • Cizre Belediyespor, Bursa Büyükşehir Belediyespor maçı hazırlıklarını tamamladı
    24 Nis Cizre Belediyespor, Bursa Büyükşehir Belediyespor maçı hazırlıklarını tamamladı

    Cizre Belediyespor, AXA Sigorta Efeler Ligi Play-Off 5-8incilik etabı ikinci maçında Bursa Büyükşehir Belediyespor ile karşılaşacak. Antrenör Behmen Cıvıldak, takımın son çalışmasını tamamladıklarını ve maçı kazanmak istediklerini belirtti. Karşılaşma Şırnak Spor Salonu'nda saat 13.00'te başlayacak.

  • 6 Nisan 1920: Kahramanmaraş'taki deprem, Cumhurbaşkanı'nın ziyaretleri ve spor müsabakaları
    22 Nis 6 Nisan 1920: Kahramanmaraş'taki deprem, Cumhurbaşkanı'nın ziyaretleri ve spor müsabakaları

    Türkiye'de Kahramanmaraş'taki deprem, Cumhurbaşkanı ve Cumhurbaşkanı Yardımcısı'nın ziyaretleri, siyasi liderlerin bayramlaşma programları ve spor müsabakaları gibi konular Anadolu Ajansı tarafından bildirildi.

  • 6 Nisan 1920: Kahramanmaraş'ta deprem, siyasi liderlerin programları ve spor etkinlikleri
    22 Nis 6 Nisan 1920: Kahramanmaraş'ta deprem, siyasi liderlerin programları ve spor etkinlikleri

    Kahramanmaraş'ta yaşanan deprem, Kemal Kılıçdaroğlu'nun cenaze töreni, siyasi liderlerin programları ve spor etkinlikleri gibi konular Anadolu Ajansı tarafından yayınlandı.

  • Cizre Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Nazlı Demir İlçe Halkıyla Bayramlaştı
    21 Nis Cizre Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Nazlı Demir İlçe Halkıyla Bayramlaştı

    Cizre Kaymakamı Nazlı Demir, Garnizon Komutanı Piyade Albay Bülent Barış Sarp, İlçe Emniyet Müdürü Eren Öztürk ve İlçe Jandarma Komutanı Kazim Sezgin ile birlikte öğretmen evinde düzenlenen törende vatandaşlarla bayramlaştı.

  • Cizreli kızlar, kaymakamlığın desteği ile kurulan futbol takımında top koşturuyor
    19 Nis Cizreli kızlar, kaymakamlığın desteği ile kurulan futbol takımında top koşturuyor

    Cizreli kızlar, yıllarca sosyal aktivitelerden uzak kaldıktan sonra kaymakamlığın desteği ile kurulan futbol takımında top koşturmanın keyfini yaşıyor. TFF Amatör Kadınlar 3. Futbol Ligi 18. Grupta mücadele eden Cizre 2020 Gençlik ve Spor Müdürlüğü Kulübü, gösterdikleri mücadele ile dikkatleri üzerine çekiyor. Futbolun sadece erkeklerin değil kadınların da oynayabileceği bir spor dalı olduğuna vurgu yapılıyor.

  • Cizreli Kızlar Kaymakamlığın Desteğiyle Futbol Takımı Kurdu
    19 Nis Cizreli Kızlar Kaymakamlığın Desteğiyle Futbol Takımı Kurdu

    Cizreli kızlar yıllarca sosyal aktivitelerden uzak kaldıktan sonra kaymakamlığın desteğiyle kurulan futbol takımında top koşturuyor. Türkiye Futbol Federasyonu Amatör Kadınlar 3. Futbol Ligi 18. Grupta mücadele eden Cizre 2020 Gençlik ve Spor Müdürlüğü Kulübü, kadınların da futbol oynayabileceğine dikkat çekiyor. Teknik direktörleri, kulübün alt yapısını oluşturarak daha üst seviyelere yükseltmeyi hedeflediklerini belirtiyor.

  • Şırnak'ta engellilerin sorun ve çözümü için çalıştay düzenlendi
    18 Nis Şırnak'ta engellilerin sorun ve çözümü için çalıştay düzenlendi

    Şırnak'ın Cizre ilçesinde, Cizre Engelsizler Gençlik ve Spor Kulübü Derneği öncülüğünde "Engellilerin istihdam sorunları ve çözüm önerileri" sloganıyla çalıştay düzenlendi.

Advertisement