Cizre'de Tuğla Yüklü Kamyon Devrildi - Son Dakika
Güncel

Cizre'de Tuğla Yüklü Kamyon Devrildi

Cizre\'de Tuğla Yüklü Kamyon Devrildi

Şırnak’ın Cizre ilçesinde tuğla yüklü kamyon devrildi.

03.09.2014 18:18
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Şırnak'ın Cizre ilçesinde tuğla yüklü kamyon devrildi.

Mardin'in Nusaybin ilçesinden Silopi istikametine doğru gitmekte olan Cafer Kaya idaresindeki 73 DK 346 plakalı tuğla yüklü kamyon, Yeni Devlet Hastanesi mevkiindeki kavşakta virajı alamayarak devrildi. Kasası devrilen kamyonda bulunan tuğlalar yola savrulurken, kazada ölen ve yaralanan olmadı. Kaza sonrası olay yerine trafik ekibi sevk edildi. Kaza nedeniyle karayolunda ulaşımda aksamalar yaşandı. Trafik polisleri başka bir kazanın yaşanmaması için yolda güvenlik önlemleri alırken, yola savrulan tuğlalar da başka bir araca yüklendi.

Mardin'in Nusaybin istikametinden geldiğini belirten Cafer Kaya, "Kavşaktaki virajın dar olması nedeni ile virajı alamadım ve arabamın kasası devrildi. Bu virajda her hafta iki üç kaza meydana geliyor. Daha büyük bir facianın yaşanmaması için virajın düzeltilmesini istiyoruz" dedi.

Vatandaşlardan Hacı Çakır ise, "Her hafta bu virajda kaza meydana geliyor. Bu virajda çok sayıda yaralamalı, küçük ve büyük maddi hasarlı kazalar olmasına rağmen herhangi bir yetkili bu kavşağın düzeltilmesi ile ilgili herhangi bir çalışma yapmadı" diye konuştu.

Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı. - ŞIRNAK

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Cizre'de Tuğla Yüklü Kamyon Devrildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement