Cizre'de Yol Keserek Kimlik Kontrolü Yapan PKK'lı Gruba Müdahale - Son Dakika
Güncel

Cizre'de Yol Keserek Kimlik Kontrolü Yapan PKK'lı Gruba Müdahale

Cizre\'de Yol Keserek Kimlik Kontrolü Yapan PKK\'lı Gruba Müdahale

Şırnak'ın Cizre İlçesi'nde barikatlarla yol kapatıp yoldan geçen araçlardakilere kimlik kontrolü yapan PKK yanlısı grup, polis molotof ve havai fişeklerle saldırdı.

28.09.2014 12:04
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Şırnak'ın Cizre İlçesi'nde barikatlarla yol kapatıp yoldan geçen araçlardakilere kimlik kontrolü yapan PKK yanlısı grup, polis molotof ve havai fişeklerle saldırdı. Polis, gruplara gaz bombası ve basınçlı su ile müdahale etti.

Cizre'nin Dörtyol Kavşağı, İdil Caddes ile Otogar Mevkii'nde dün gece toplanan göstericiler, yolları barikatlarla kapatıp yoldan geçen araçlardakilere kimlik kontrolü yaptı. Göstericiler, sevk edilen polis ekiplerine molotof, havai fişeklerle saldırdı. Bir Mobese kamerasını da yakmaya çalışan göstericilere polis, gaz bombası ve basınçlı su ile müdahalede bulundu. Atılan molotof kokteyleri nedeniyle alev alan polis zırhlı araçları TOMA'ların müdahalesiyle söndürüldü. Geç saatlere kadar süren olayların ardından göstericiler ara sokaklara kaçtı. Polis, barikatları kaldıktan sonra yolları trafiğe açtı. - Şırnak

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Cizre'de Yol Keserek Kimlik Kontrolü Yapan PKK'lı Gruba Müdahale - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement