Cizre Devlet Hastanesi Başhekimi Göreve Başladı - Son Dakika
Yerel

Cizre Devlet Hastanesi Başhekimi Göreve Başladı

Cizre Devlet Hastanesi Başhekimliğine getirilen Göz Hastalıkları Uzmanı Op.Dr. Mehmet Hidayettullah Erzen, göreve başladı.

09.04.2015 23:42
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Cizre Devlet Hastanesi Başhekimliğine getirilen Göz Hastalıkları Uzmanı Op.Dr. Mehmet Hidayettullah Erzen, göreve başladı.

Erzen, yaptığı açıkklamada, hastanenin başhekimi olarak göreve başladığı için gurur duyduğunu belirterek, "İlim ve irfanla dünyaya adını duyuran Cizre'de çalışmak benim açımdan ayrı bir fedakarlıktır" dedi.

Amaçlarının hastaların çevre illere sevk edilmesinin önüne geçmek olduğunu ifade eden Erzen, şunları kaydetti:

"Bu görevi devir alırken en büyük amacımız halkımıza daha faydalı olmak ve hastanemizde en iyi şekilde sağlık hizmetini vatandaşlara sunmaktır. Bakanlığın sağlıkta dönüşüm projelerini hayata geçirerek, hastanemizi bölge hastanesi konumunu sürdürebilmektir. Amacımız, Şırnak bölgesinin geçiş güzergahı üzerinde olan ve il merkezi dahil tüm ilçelerden hastaların müracaat ettiği hastanemizin doktor, personel ve tıbbi cihaz sıkıntısının çözülmesi ile birlikte vatandaşlarımızın çevre illere sevk edilmesinin önüne geçilmek ve kaliteli bir sağlık hizmeti vermektir."

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Cizre Devlet Hastanesi Başhekimi Göreve Başladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement