Cizre, Silopi ve Sur'da Son Durum: 465 Terörist Öldürüldü - Son Dakika
Güncel

Cizre, Silopi ve Sur'da Son Durum: 465 Terörist Öldürüldü

Genelkurmay Başkanlığı, Cizre, Sur ve Silopi'de devam eden operasyonlarda şu ana kadar 465 teröristin öldürüldüğünü duyurdu.

11.01.2016 12:11  Güncelleme: 12:32
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Genelkurmay Başkanlığı, Cizre, Sur ve Silopi'de devam eden operasyonlarda 465 PKK'lı teröristin öldürüldüğünü açıkladı.

CİZRE'DE 261 TERÖRİST ÖLDÜRÜLDÜ

Genelkurmay Başkanlığı'ndan yapılan açıklamada, Şırnak Cizre'de devam eden operasyonda; 11 bölücü terör örgütü mensubu terörist etkisiz hale getirildiği belirtilerek operasyonda, toplam etkisiz hale getirilen terörist sayısının 261 olduğu kaydedildi.

Operasyonda, iki adet Kaleşnikof piyade tüfeği ile silahlara ait dört adet şarjör ve 111 adet fişek, dört adet el bombası, iki adet av tüfeği ve silahlara ait yedi adet fişek, bir adet el telsizi ve bataryası,el yapımı patlayıcı yapımında kullanılan 50 kg amonyum nitrat ele geçirildiği, bir adet el yapımı patlayıcı imha edildiği ve bir adet barikatın kaldırıldığı bildirildi.

SUR'DA 78 TERÖRİST ÖLDÜRÜLDÜ

Diyarbakır Sur'da devam eden operasyonda; üç bölücü terör örgütü mensubu terörist etkisiz hale getirildiği kaydedilerek operasyonda, toplam etkisiz hale getirilen terörist sayısının 78 olduğu belirtildi. Operasyonda, dört adet barikat kaldırıldığı vurgulanarak bir adet el yapımı patlayıcının imha edildiği ifade edildi.

SİLOPİ'DE DE 126 TERÖRİST ÖLDÜRÜLDÜ

Şırnak Silopi'de devam eden operasyonda ise üç bölücü terör örgütü mensubu teröristin etkisiz hale getirildiği ifade edilerek operasyonda, toplam etkisiz hale getirilen terörist sayısının 126 olduğu kaydedildi.

Operasyonda, 36 adet Kaleşnikof piyade tüfeği ile silahlara ait 100 adet şarjör ve çok miktarda fişek, altı adet roketatar ile silahlara ait 16 adet mühimmat ve 31 adet sevk fişeği, 45 adet el bombası, bir adet av tüfeği, iki kg patlayıcı madde, iki adet gece görüş dürbünü, bir adet el dürbünü, yedi adet el telsizi, dört adet gaz maskesi, bir adet mayın dedektörü, el yapımı patlayıcı maksadıyla hazırlanmış 15 adet tüp ele geçirildiği, sekiz adet el yapımı patlayıcının imha edildiği bildirildi.

Cizre, Silopi ve Sur\'da Son Durum: 465 Terörist Öldürüldü
Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Cizre, Silopi ve Sur'da Son Durum: 465 Terörist Öldürüldü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (91)

  • hakikat.: MODERN DEVLETLER HALKINI YAŞATMAK İÇİN MÜCADELE EDER.TÜRKİYE GİBİ ADALETİN OLMADIĞI DEVLETLER HALKINI ÖLDÜRMEK İÇİN UĞRAŞIR. 26 54 Yanıtla Kuntakinte: Teröristler ne zamandan beri halk olmuş toluit... 7 1
  • MADE IN SIIRT: Cok iyi haber devam opersyonlara 36 15 Yanıtla
  • Mehmet: 7 den 77 ye gebersin 32 16 Yanıtla
  • bavyera : ALLAH bu yaptığınız zulmün hesabını elbet bir gün soracak 9 35 Yanıtla
  • Serhat boti: 1984 yılından şuana kadar resmi rakamlara göre 75.800.000 kişi öldürülmüş Evet yanlış duymadığınız şu anki Türkiye nüfusuna yakın bi rakam hala varmı bu rakamlara inanan sazan 38 5 Yanıtla
  • Serkan: HDP PKK ağlıyor barış diye bağırıyorsa doğrudur 26 13 Yanıtla
  • Dm: Bebekler de sayiliyormu 18 19 Yanıtla
  • çakmak: Çoluk çoçuk kadin yaşlilar mahsum insanlar yüzde 70 80 dir.. sakin kardeşlik falan demeyin sakin 19 18 Yanıtla
  • Putinist: Ayrica şu ana kadar 264 asker-polis öldürüldü. Onu da söyleyeydiniz. 10 20 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement