Çks'de Son Gün 30 Haziran - Son Dakika
Yerel

Çks'de Son Gün 30 Haziran

Çks\'de Son Gün 30 Haziran

Balıkesir’in Burhaniye ilçesinde, Çiftçi Kayıt Sistemi (ÇKS) başvuruları devam ederken, son başvuru tarihinin 30 Haziran olduğu açıklandı Çiftçi Kayıt Sistemine (ÇKS) kayıtlı olmayan çiftçilerin hiçbir destekten yararlanamayacaklarını anlatan Ziraat Odası Başkanı Ali Duman, çiftçilerin kayıtlarını süresi içinde yaptırmalarını istedi.

25.06.2015 13:56
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Balıkesir'in Burhaniye ilçesinde, Çiftçi Kayıt Sistemi (ÇKS) başvuruları devam ederken, son başvuru tarihinin 30 Haziran olduğu açıklandı Çiftçi Kayıt Sistemine (ÇKS) kayıtlı olmayan çiftçilerin hiçbir destekten yararlanamayacaklarını anlatan Ziraat Odası Başkanı Ali Duman, çiftçilerin kayıtlarını süresi içinde yaptırmalarını istedi.

Burhaniye de, yılbaşında tamamlanması planlanan Çiftçi Kayıt Sistemi başvuruları Haziran sonuna kadar uzatılırken, bu günü kadar kayıtlarını yaptırmamış olan çiftçilerin acele etmeleri istendi. Bu güne kadar kayıtlarını yaptırmayan çiftçilerin bulunduğunu anlatan Ziraat Odası Başkanı Ali Duman," Kaydını yaptırmayan çiftçilerin hiçbir destekten yararlanmaları mümkün değildir. Bunun için çiftçilerimizin mağdur olmamaları için kayıtlarını ay sonuna kadar yaptırmalarını bekliyoruz." dedi. - BALIKESİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Çks'de Son Gün 30 Haziran - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement