Clandıras Turizme Kazandırılıyor - Son Dakika
Yerel

Clandıras Turizme Kazandırılıyor

Clandıras Turizme Kazandırılıyor

Zafer Kalkınma Ajansı tarafından Karahallı ilçesi Clandıras Köprüsünü içine alan “Sosyal Yaşam Olanaklarını Artırıcı ve Kırsal Turizmi Geliştirici Altyapılarla Clandıras Bölgesini Geliştirme Projesi” tanıtım toplantısı Karahallı Clandıras mevkiinde yapıldı.

24.06.2014 17:59
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Zafer Kalkınma Ajansı tarafından Karahallı ilçesi Clandıras Köprüsünü içine alan "Sosyal Yaşam Olanaklarını Artırıcı ve Kırsal Turizmi Geliştirici Altyapılarla Clandıras Bölgesini Geliştirme Projesi" tanıtım toplantısı Karahallı Clandıras mevkiinde yapıldı.

Projenin kapsamı ve uygulamadaki gelinen aşamalar hakkında bilgi veren ZEKA Genel Sekreter vekili Veli Oğuz Karahallı Clandıras deresinin bu proje ile farklı bir görünüme bürüneceğini ifade etti. Proje hakkındaki sunumun ardından konu hakkında bir değerlendirme yapan Vali Yavuz Uşak ilimiz sanayisiyle olduğu kadar tarihi, turistik ve doğal güzellikleriyle kıymetli varlıklara sahip bir ilimiz. Devlet olarak bu değerlerin gün yüzüne çıkması erişimin ve ulaşımın kolaylaştırılması bu proje ile olduğu gibi çeşitli sosyal tesislerle bu alanların turizm sektörüne kazandırılmasını hedefliyoruz. Karahallı Kaymakamlığımız, Karahallı Belediyemiz ve Zafer Kalkınma Ajansımızın paydaşlığıyla 860 bin TL tutarındaki bu proje içinde çok amaçlı merkez, butik otel, restaurant, ahşap köprüler, yürüyüş yolları ve otoparklar yer alıyor. Tarihi elektrik santralimizi de içine alan bu bölgeye yapılmış bu önemli yatırımın, en kısa sürede tamamlanmasını ümit ediyorum" dedi.

Projenin uygulanacağı alanı, elektrik santrali binasını ve tarihi clandıras köprüsünü gezen Vali Seddar Yavuz Karahallı ilçemizdeki ziyaretlerini köprü üzerinde ziyaret ve incelemelere katılan daire amirleri ile çektirdiği hatıra fotoğrafıyla tamamladı. - UŞAK

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Clandıras Turizme Kazandırılıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement