CLK Akdeniz Elektrik A.Ş, Antalyaspor'a Sponsor Oldu - Son Dakika
Yerel

CLK Akdeniz Elektrik A.Ş, Antalyaspor'a Sponsor Oldu

CLK Akdeniz Elektrik A.Ş ile Antalyaspor arasında ana sponsorluk anlaşması imzalandı.

01.10.2014 18:20  Güncelleme: 18:29
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

PTT 1. Lig takımlarından Antalya spor'un, CLK Akdeniz Elektrik AŞ ile 1 yıllık ana sponsorluk anlaşması imzaladığı bildirildi.

Limak Lara de Luxe Otel'de düzenlenen basın toplantısında konuşan CLK Akdeniz Elektrik AŞ Genel Müdürü Halit Bakal, hizmet bayrağını devraldıkları mayıs 2013 tarihinden itibaren Antalya, Burdur ve Isparta bölgelerinde abonelere daha kaliteli hizmet sunabilmek için çalıştıklarını söyledi.

Bakal, Antalya'nın güzide spor kulübü Antalyaspor ile 2014-2015 futbol sezonunu kapsayan ana sponsorluk sözleşmesi imzaladıklarını ifade ederek, bu anlaşmanın bir başlangıç olduğunu belirtti.

"Antalyaspor'u layık olduğu süper ligde görmek istiyoruz" diyen Bakal, Antalya'nın Türkiye'nin turizm markası, Antalyaspor'un ise Akdeniz bölgesinin vazgeçilmez bir markası olduğunu kaydetti.

Antalyaspor Kulüp Başkanı Gültekin Gencer de CLK Akdeniz'in desteğinden duyduğu memnuniyeti ifade ederek, Antalyaspor'un hak ettiği yere çıkması için başarılı olma zorunluluklarının bulunduğunu vurguladı.

Gencer, gazetecilerin sorusu üzerine, anlaşmanın forma ve stat reklamlarını kapsadığına işaret ederek, 1 milyon lira gelir elde edeceklerini aktardı.

Konuşmaların ardından, CLK Akdeniz AŞ Genel Müdürü Bakal, Gencer'e şirket işçilerinin giydiği kıyafeti, Gencer'de Bakal'a Antalyaspor forması hediye etti.

Toplantının ardından kokteyl düzenlendi. - Antalya

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel CLK Akdeniz Elektrik A.Ş, Antalyaspor'a Sponsor Oldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement