CMAK Ailesi, MÜSİAD'la CNR Expo'da - Son Dakika
Güncel

CMAK Ailesi, MÜSİAD'la CNR Expo'da

CMAK Ailesi, MÜSİAD\'la CNR Expo\'da

Sakarya'nın önde gelen firmalarından Çakmak Vinç Sanayi Şirketi; her fuarda olduğu gibi 15. Uluslararası Fuarı'na da Sakarya MÜSİAD üyesi olarak katılarak, açtığı stant ile son teknoloji harikası vinçleri tüm Dünya'ya tanıttı.

02.12.2014 16:29  Güncelleme: 16:35
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

120 çalışanı ile yıllık 2 bin 200 adet Crane kit üretimi

İstanbul CNR Expo'da Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği tarafından her iki yılda bir düzenlenen ve bu yıl 15'incisi gerçekleşen Uluslararası Fuarı'nın 4. Holl'ünde stant açarak son teknoloji harikası vinçleri Dünya'nın birçok ülkesinden ve Türkiye'nin tüm şehirlerinden gelen yerli ve yabanca katılımcı ve ziyaretçilere tanıtarak, sektöründe Sakarya'yı temsil etti.

Hendek 2. OSB'de 12 bin 500 metre kare kapalı alan ve 20 bin metrekare üretim alanına sahip Çakmak Vinç Sanayi 120 çalışanı ile yıllık 2 bin 200 adet Crane kit üretimi gerçekleştiriyor. İstanbul Ümraniye'deki ofis ve showromda 6 çalışanı ile 300 metre kare kapalı alanda ve Eskişehir Odunpazarı'nda ki OSB'de 3 bin 700 metre kare kapalı alan 7 bin metre kare alanda ki fabrikaları ile de hizmetini artırarak sürdüren CMAK Ailesi, Uluslararası MÜSİAD Fuarı'nda da ziyaretçilerin gözdesi oldu.

Sektöründe uzman ve %100 yerli sermaye ile Dünya'daki en önemli vinç firmaları arasında

"CMAK ailesi olarak müşteri memnuniyeti esaslı iş anlayışımız, sisteminizin en ufak detaylarına kadar ilgilenecek satış sonrası desteğimiz, çözüm ortaklarımız ve müşterilerimize dayanıklı ve kaliteli standart ürünlerimiz ile müşterilerimize hizmet veriyoruz" diyen Çakmak Vinç Sanayi Şirketi Yönetim Kurulu Başkanı Osman Çakmak ve Suat Çakmak "Geçmişten bugüne prensiplerinden ödün vermeyen CMAK, tüm vinç komponentlerini, dayanıklı, kaliteli ve daha az maliyetli olarak dünya standartlarına uygun bir şekilde gerekli kalite kontrol ve prosedürler ışığında üretmektedir. CMK ve CM serisi elektrikli vinçler, %100 yerli sermaye ile Dünya'daki en önemli vinç firmalarının ürünleriyle kıyasıya rekabet etmektedir. Türkiye'nin en modern vinç üretim tesislerine sahip olmanın yanında; Dünya'daki sayılı tesisler arasında da yer alır. Teknolojik gelişmeleri takip ederek, her zaman yeniliğe ve kendini geliştirmeye açık bir firma olmuştur. Böylece müşterilerin değişken ihtiyaçlarına ve taleplerine hızlı ve kaliteli çözümler getirmeyi başarmıştır. CMAK, yıllardır müşterileriyle yaşadığı kalite-güven-yatırım getirisi ilişkisinin verdiği güçle, her konuda Türk Vinç sektörünün öncü firması olmuştur ve olmaya da devam etmektedir. Vinç mühendisliği konusunda uzman olan AR-GE departmanına yaptığı yatırımları sürekli arttıran CMAK, sisteminizin en ufak detaylarına kadar ilgilenen satış ve satış sonrası departmanlarını da büyüterek daha iyi ürün ve hizmet sunmaya yönelik çalışmalarına aralıksız bir şekilde devam etmektedir. Müşterilerin ürünler hakkındaki olumlu referanslarıyla beraber, yurt içi ve yurt dışı piyasalarda CMAK vinç komponentlerinin sıkça tercih edilmesi; firma olarak daha fazla gelişebilme yolunda tüm çalışanlarına önemli bir motivasyon kaynağı olmaktadır" diyerek CMAK ailesi hakkında bilgi verdi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel CMAK Ailesi, MÜSİAD'la CNR Expo'da - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement