CNNTürk'te, 'Karşı Gündem' Programı Bitiyor - Son Dakika
Medya

CNNTürk'te, 'Karşı Gündem' Programı Bitiyor

CNNTürk\'te, \'Karşı Gündem\' Programı Bitiyor

CNNTürk'teki Karşı Gündem programının sunucusu Aydınbaştaş, Twitter hesabından yaptığı açıklama sonrası, programının final konuşmasını yaptı.

11.04.2014 11:10  Güncelleme: 11:23
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Cnntürk'te,  Aslı Aydıntaşbaş'ın sunduğu Karşı Gündem programı final yaptı.

"YAZILARIMA AĞIRLIK VERMEK İSTİYORUM"

Programın sunucusu Aslı Aydıntaşbaş'ın Twitter hesabından da duyurduğu üzere, Aydıntaşbaş Milliyet Gazetesi'ndeki yazılarına ağırlık vermek istediği için program final yaptı. Aydıntaşbaş, hem Twitter hesabında yaptığı hem de programda yaptığı açıklamada yönetimsel bir sıkıntı yaşamadığının, aksine CNNTürk yönetiminin kendisine özgür bir platform sağladığının altını çizdi.

AKİF BEKİ NEDEN AYRILDI?

Daha önce, CNNTürk'te  Ayşenur Arslan'ın Medya Mahallesi programı kaldırılmış, yerine Akif Beki ile Aslı Aydıntaşbaş'ın birlikte sunduğu Karşı Gündem gelmişti. Ama Akif Beki ayrı bir program yapmaya başladı ve Aslı Aydıntaşbaş da programa konuklarla devam etti.

AYDINTAŞBAŞ, VEDA KONUŞMASI YAPARKEN HÜZÜNLENDİ

Aydıntaşbaş, programının final konuşmasını yaparken, Twitter hesabından yaptığı açıklamayı doğrular nitelikte ifadelerle bir veda konuşması yaptı. Çalışma arkadaşlarına ve ekibine teşekkür eden Aydıntaşbaş, programda bir süre beraber görev aldığı Akif Beki'ye de teşekkürlerini iletti. Aydıntaşbaş, konuğu Mustafa Karaalioğlu'yla konuşurken ve programın sonlanacağını açıklarken hüzünlendiği detayı da gözlerden kaçmadı.

İşte Aslı Aydıntaşbaş'ın Twitter'da programın sonlanmasına dair yaptığı o duyuru:
 

Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Medya CNNTürk'te, 'Karşı Gündem' Programı Bitiyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (2)

  • ajanda: gürsel tekin in katıldığı yayında tekin demişti ki'iktidar unutmayın, sizi uyarıyorum. kendinize çeki düzen verin. bu milletin bir vicdanı var'...bunun üzerine aydıntaşbaş'ın beklenmedik çıkışıyla karşılaştı. 'bu seçim sonucuna rağmen böyle bir şey demeye hakkınız var mı? 'kemal bey'in seçimden sonraki röportajını okudum. Sanki yüzde 45'i o almış gibi Cumhurbaşkanı şöyle olmalı böyle olmalı diyor. Tayyip Erdoğan da o anlamda çıkıp eleştirmekte haklı''.. 13 1 Yanıtla
  • hüseyin: üslup ve mimiklerini kontrol etmiyorlardı ayrıca daha öncede yazdım her programda kendilerinde sinirden kızarıyor dekorda kırmızı itici oluyordu 3 1 Yanıtla

Advertisement