Co-op Survival Oyunu The Wild Eight - Son Dakika
Teknoloji

Co-op Survival Oyunu The Wild Eight

Co-op Survival Oyunu The Wild Eight 8 Points stüdyoları tarafından yapılan ve Kickstarter bağışlarından toplanan para ile geliştirilmesi planlanan yeni co-op survival oyunu The Wild Eight indirilebilir bir demo versiyonunu oyunlara sundu.

27.04.2016 19:01  Güncelleme: 16:53
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş
the-wild-eight-co-op-survival-oyunu-2016-yeni-video-demo-indir-ekran-goruntuleri-oynanis-videosu-cikis-tarihi

Co-op Survival Oyunu The Wild Eight

8 Points stüdyoları tarafından yapılan ve Kickstarter bağışlarından toplanan para ile geliştirilmesi planlanan yeni co-op survival oyunu The Wild Eight indirilebilir bir demo versiyonunu oyunlara sundu.

The Wild Eight oyunu izometrik kamera açısı kullanan ve arkadaşlarınız ile birlikte oynayabileceğiniz hayatta kalma oyunu. Grafikleri ile birlikte büyük ilgi görev ve kullandığı bu grafiklerle oyuncular tarafından sempati ile karşılanan oyunun şuan için hedeflediği miktar 50.000 dolar. Şimdiye kadar toplanan bağışlar ise 27.000 dolara erişti. Daha da destek görmesi için yapımcılar alfa öncesi aşamasında olan bir versiyonu oynanabilir bir şekilde demo haline getirerek oyunculara sundular. Deneyebileceğiniz bu demo multiplayer izin vermiyor fakat en azından oyunun daha başlangıç aşamasında olmasına rağmen ne durumda olduğunu görebilirsiniz. Gösterilen bu demo sürümde kamp ateşi kullanarak sahip olduğumuz yiyecekleri pişirme ve ısınma gibi ihtiyaçlarımızı karşılayabiliyoruz.

The Wild Eight Demo versiyonunu indirmek için aşağıdaki linke tıklayabilirsiniz. Umarız yapımcılar böylesine sevimli bir oyunu yapmak için hedefledikleri miktarı elde ederler ve güzel bir co-op survival oyunu daha listemize eklenmiş olur.

The Wild Eight Ekran Görüntüleri

the-wild-eight-co-op-survival-oyunu-2016-yeni-video-demo-indir-ekran-goruntuleri-oynanis-videosu-cikis-tarihi-2

the-wild-eight-co-op-survival-oyunu-2016-yeni-video-demo-indir-ekran-goruntuleri-oynanis-videosu-cikis-tarihi-1

Co-op Survival Oyunu The Wild Eight
Kaynak: Turkishplayer.com

Son Dakika Teknoloji Co-op Survival Oyunu The Wild Eight - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement