Coca Cola Akademi Ligi - Son Dakika
Yerel

Coca Cola Akademi Ligi

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup’ta mücadele eden Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor’un, Coca Cola Gelişim Akademi Ligi’nde mücadele eden 5 takımı, hafta sonu Batman Petrolspor ile karşılaşacak.

30.12.2014 15:46
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup'ta mücadele eden Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor'un, Coca Cola Gelişim Akademi Ligi'nde mücadele eden 5 takımı, hafta sonu Batman Petrolspor ile karşılaşacak.

Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor Altyapı Koordinatörü Sertaç Küçükbayrak, yaptığı yazılı açıklamada, bu hafta sonu 2'si deplasmanda 3'ü iç sahada olmak üzere 5 maç yapacaklarını söyledi.

Küçükbayrak, şunları söyledi:

"Çeşitli yaş kategorilerine göre yapacağımız bu 5 maçı Batman Petrolspor takımlarıyla oynayacağız. Cumartesi günü U14 ile U15 takımlarımız deplasmanda, U16, U 17 ve U19 takımlarımız da iç sahada Batman Petrolspor ile karşılaşacaklar."

Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor olarak altyapıya büyük önem verdiklerini belirten Küçükbayrak, konuşmasını şöyle tamamladı:

"Skorlar önemli değil, tüm maçlarımızı centilmence oynuyoruz ve oynamaya devam edeceğiz. Hedefimiz önce centilmenliktir." - Diyarbakır

Kaynak: AA

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement