Coca-Cola İçecek Fabrikalarına İki "Mükemmellik Ödülü" - Son Dakika
Güncel

Coca-Cola İçecek Fabrikalarına İki "Mükemmellik Ödülü"

Coca-Cola sistemine örnek olan Coca-Cola İçecek Bursa ve Damla Su Sapanca fabrikaları KalDer ve TÜSİAD işbirliği ile düzenlenen 22. Türkiye Mükemmellik Ödülleri'nde "Mükemmelik Ödülü"ne layık görüldü.

19.11.2014 16:44
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Anadolu Grubu'nun ana hissedarı olduğu Türkiye, Orta Doğu, Orta Asya ve Pakistan'da 10 ülkede 23 fabrika ve 11 bini aşkın çalışanıyla faaliyet gösteren Coca-Cola İçecek'in Bursa Fabrikası ve Damla Su Sapanca Fabrikası KalDer ve TÜSİAD işbirliği ile düzenlenen 22. Türkiye Mükemmellik Ödülleri'nde "Mükemmellik Ödülü"ne layık görüldü.

Türkiye'de mükemmeli yaşamak ve yaşatmak amacıyla yola çıkan Mükemmellik Ödülleri organizasyonunda iki fabrikasıyla ödüle layık bulunan Coca-Cola İçecek, tüketicilerine en kaliteli ürünleri en yalın süreçlerle ulaştırma ilkesi doğrultusunda, tüm fabrikalarında Avrupa Kalite Yönetimi Vakfı'nın (EFQM) mükemmellik modelini uygulamaktadır. CCİ, sektörüne liderlik eden, çalışanlarına ilham veren ve mükemmellik ile katma değer yaratan örnek bir içecek şirketi olmayı 2020 vizyonu olarak benimsemektedir. Tüm süreç ve sistemlerde sürekli iyileştirmeyi ve sürdürülebilirliği teşvik eden mükemmellik kültürünü yaratmak ve yaygınlaştırmak şirketin başlıca hedefleri arasında yer almaktadır.

Coca-Cola İçecek mükemmellik uygulamalarıyla örnek oluyor

Yaptıkları yenilikçi çalışmalarla tüm Coca-Cola sistemine örnek olan başarılara imza atan Coca-Cola İçecek kalite yolculuğuna 1998 yılında ISO 9002 belgesini alarak çıktı. Bu süreç içerisinde sürekli daha iyiyi arama çabasının sonucu olarak birçok başarı elde etti. İlk olarak 2008 yılında, Bursa Fabrikası "Mükemmellikte Yetkinlik 4 Yıldız Sertifikası" almaya hak kazandı. 2011 yılında ise, Ankara Fabrikası EFQM Mükemmellik Modelinin uygulanmasında gösterdiği yüksek performansla KalDer Ulusal Kalite Ödüllerinde "Kalite Büyük Ödülünü" almaya hak kazandı. Aynı yıl, Genel Merkezi ve Çorlu Fabrikası Mükemmellikte Yetkinlik 5 Yıldız Sertifikası aldı. 2012 Ekim ayında, yine Ankara Fabrikası, Avrupa Kalite Yönetimi Vakfı'nın (EFQM) Mükemmellik Modeli uygulanmasında gösterdiği yüksek performans ile "Sürdürülebilir Gelecek için Sorumluluk Almak" alanında Başarı Ödülü aldı. 2014 yılında Çorlu, Mersin, Elazığ, Köyceğiz ve İzmir Fabrikaları da EFQM Mükemmellikte Yetkinlik 5 Yıldız Sertifikasını almaya hak kazandı.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Coca-Cola İçecek Fabrikalarına İki 'Mükemmellik Ödülü' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement