Çocuğu Hasta Olan İşsiz Babanın İntihar Girişimi - Son Dakika
Güncel

Çocuğu Hasta Olan İşsiz Babanın İntihar Girişimi

Çocuğu Hasta Olan İşsiz Babanın İntihar Girişimi

Batman'da 24 yaşındaki Aydın B., otoparkın 7'nci katına çıkıp intihar girişiminde bulundu.

20.08.2014 14:08  Güncelleme: 15:06
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Batman'dan 24 yaşındaki Aydın B., otoparkın 7'nci katına çıkıp intihar girişiminde bulundu. Olay yerine gelen Batman Belediye Başkanı Sabri Özdemir, Aydın B.'yi ikna ederek oradan indirdi.

Mersin'deki hastanede tedavi gören kızını ziyaret etmek için otobüs bileti alacak para bulamadığını söyleyen Aydın B., Batman'da çok katlı otoparkın 7'nci katına çıkarak intihar girişiminde bulundu. İtfaiye ve güvenlik ekiplerine haber verilmesi üzerine Aydın B.'nin atlama ihtimaline karşı aşağıda branda açıldı.

Aydın B., Belediye Başkanı'nın gelmesini istedi. Bunun üzerin olay yerine gelen Batman Belediye Başkanı Sabri Özdemir, yaptığı görüşmeden sonra Aydın B.'yi ikna ederek intihardan vazgeçirdi. Aydın B. daha sonra ifadesi alınmak üzere polis karakoluna götürüldü.

Başkan Özdemir, Aydın B.'nin Mersin'deki bir hastanede yatan kızını görmek istediğini ancak bilet parası bulamayınca bunalıma girdiğini anlattı. Sabri Özdemir, "Evini de Mersin'e taşımış fakat bazı eşyaları Batman'da kalmış. Parası yok. Otobüs firmalarıyla görüşmüş kimse yardımcı olmamış. Karakola gitmiş yardımcı olan olmamış, daha sonra belediyeye yardım istemek için gelmiş, toplantıda olduğum için görüşemedik. Bu olumsuz gelişmeler üzerine ihtihara kalkışmış. Gereken desteği vereceğiz" dedi. - Batman

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Çocuğu Hasta Olan İşsiz Babanın İntihar Girişimi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement