Çocuğu Isıran Yılanı da Hastaneye Getirdiler - Son Dakika
Güncel

Çocuğu Isıran Yılanı da Hastaneye Getirdiler

Çocuğu Isıran Yılanı da Hastaneye Getirdiler

Şırnak'ın İdil ilçesinde yılana bastığı yılan tarafından ısırılan U.A isimli 8 yaşındaki çocuk ailesi tarafından Mardin'in Nusaybin ilçesi devlet hastanesine kaldırıldı.

23.08.2014 14:05
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Şırnak'ın İdil ilçesinde yılana bastığı yılan tarafından ısırılan U.A isimli 8 yaşındaki çocuk ailesi tarafından Mardin'in Nusaybin ilçesi devlet hastanesine kaldırıldı. U.A'nın ailesi öldürdüğü yılanı da bir poşete koyarak acil servise getirdi.

İdil ilçesine bağlı alakamış köyünde oturan 8 yaşındaki U.A, dün gece saat 22.00 sıralarında evin avlusunda gezerken karanlıkta yanlışlıkla bir yılana bastı. Yılan'ın ayağından ısırdığı U.A'nın bağırması üzerine ailesi tarafından araçla Mardin'in Nusaybin ilçesinde devlet hastanesine kaldırıldı. U.A, hastane acil servisinde tedavi altına alınırken, ailesi ise köyde yılanın peşine verdi. Çalılıkların arasında buldukları yılanı öldüren aile fertleri daha sonra bir poşete koyarak Nusaybin Devlet hastanesi Acil servisine getirip doktorlara gösterdi. Doktorun incelediği ve başı ezik halde olan yılanın halen kıpırdaması dikkati çekerken, meraklı vatandaşlar ise cep telefonlarıyla bol bol fotoğrafını çektdi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Çocuğu Isıran Yılanı da Hastaneye Getirdiler - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement