Çocuğun Ağlama Sesi Aileyi Ölümden Kurtardı - Son Dakika
Yerel

Çocuğun Ağlama Sesi Aileyi Ölümden Kurtardı

Kahramanmaraş'ta sobadan sızan karbonmonoksit gazından zehirlenen aileyi, 2 yaşındaki çocuğun ağlaması kurtardı.

09.01.2015 16:02  Güncelleme: 16:24
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Elbistan ilçesinde, kömür sobasından sızan karbonmonoksit gazından zehirlenen aileyi, 2 yaşındaki çocuğun ağlaması ölümden kurtardı.

Alınan bilgiye göre, Hasankendi Mahallesi'nde oturan Bayram (36) Sevgi Şahin (28) çifti, 2 yaşındaki kızı Aysima ile birlikte, dün akşam odalarındaki sobayı yakıp yattılar.

Sobaları tütünce kalkan baba Şahin, kapıyı pencereyi iki saate yakın açık bırakıp bekledi. Daha sonra ev soğuyunca sobaya kömürü atıp tekrar uyudu.

Sabah 2 yaşındaki Aysima'nın ağlama sesine uyanan anne Şahin, çocuğunun kusmalarını görüp kendilerinin de durumlarını iyi hissetmeyince eşi ve çocuğuyla birlikte hastaneye gitti. Sobadan zehirlendikleri belirlenen aile Elbistan Devlet Hastanesi'nde tedavi altına alındı. Ailenin sağlık durumunun iyi olduğu belirtildi.

Baba Bayram Şahin, AA muhabirine yaptığı açıklamada, kızlarını ağlama sesiyle ölümden kurtulduklarını söyledi.

Esinti nedeniyle evdeki sobanın tüttüğünü ve içerinin duman altına girdiğini ifade eden Şahin, şunları kaydetti:

"Odada duman oluşuncu kapıyı pencereyi açıp iki saat kadar kapı penceri açık tuttuk. İçeri soğuyunca sobaya bir daha kömür attık. Bir şey olur diye gece saat 3'e kadar bekledim. Ortam biraz rahatlayınca uyuduk. Sabaha doğru Aysima ağlayınca biranda uyandık. Baktık çocuk kusuyor. Çok etkilenmiş. Bende hemen aldım hastaneye geldim. Aysima'nın ağlması belkide bizi ölümden kurtardı." - Kahramanmaraş

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Çocuğun Ağlama Sesi Aileyi Ölümden Kurtardı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement