Çocuğunun Yürüyebilmesi İçin Evini Satacak - Son Dakika
Güncel

Çocuğunun Yürüyebilmesi İçin Evini Satacak

Çocuğunun Yürüyebilmesi İçin Evini Satacak

Kırşehir’de 50 yaşındaki Zikri Şimşek, 15 yaşındaki oğlunun yürüyebilmesi için evini satacağını söyledi.

07.05.2015 12:46
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kırşehir'de 50 yaşındaki Zikri Şimşek, 15 yaşındaki oğlunun yürüyebilmesi için evini satacağını söyledi.

15 yıl önce doğum sırasında oksijen yetmezliği nedeniyle oğlu Emirhan'ın engelli olduğunu söyleyen Zikri Şimşek, "Emirhan doğdu ve 3 aylık oldu. Eşim bana, Emirhan'ın 3 aylık çocukların verdiği tepkileri vermediğini söyledi. Emirhan'ı doktora götürdük ve burada doğum sırasında oksijen yetmezliği nedeniyle rahatsızlandığı ve bu nedenle yürüyemediğini öğrendik. Bu durumu öğrendikten sonra yıkıldık" diye konuştu.

Durumu öğrendikten sonra Emirhan'ı tedavi ettirebilmek için Kayseri Erciyes Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne götürdüklerini ve 6 ameliyat yaptırdıklarını anlatan Zikri Şimşek, "Yapılan ameliyatlar sonrasında henüz olumlu bir cevap alamadık. Doktorlar 'inşallah olumlu bir sonuç çıkacak' demişti ama henüz bir gelişme olmadı. Kayseri Erciyes Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesinden sonra bir umutla Ankara'ya da gittik ama imkansızlıklar nedeni ile tedaviye tekrar Kayseri'de devam etme kararı aldık. Bu süreçte bize doktorları, 'Çocuğunuzun yüzde 99 oranında yürüme temposu var. Çocuğunuzun daha kapsamlı hastanelerde tedavi görmesi gerekir' dedi" diye konuştu.

"OĞLUMUN YÜRÜMESİ İÇİN EVİMİ SATACAĞIM"

Oğlunun tedavisi sürecinde emekli olduğunu ve tedavi masrafları için evini de satacağını söyleyen Zikri Şimşek, "Ben bir kamu kurumunda çalışıyordum. Şu zamana kadar tüm çabayı göstermeme istinaden oğlum yürüyemedi. Emekli oldum ve bu süreçte de imkanlarımın hepsini kullandım. Deseler ki çocuğun yurt dışında tedavi görecek ve iyileşecek bütün imkanları kullanmama rağmen bir evim var oğlumun yürümesi için o evi de satıp çocuğuma feda edeceğim. Bu nedenle ben duyarlı devlet büyüklerimizden bu imkanları rica ediyorum. Bir evim var ama çocuğum için evimi de feda ederim. Asla yanlış anlaşılmasın oğlum için her şeyi yaparım ama asla para gibi bir talebim yok sadece büyüklerimizden ve doktorlarımızdan yardım talep ediyorum" dedi. - KIRŞEHİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Çocuğunun Yürüyebilmesi İçin Evini Satacak - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement