Çocuk Ayak Sağlığı İçin Ücretsiz Ayak Ölçümü Ve Danışmanlık - Son Dakika
Güncel

Çocuk Ayak Sağlığı İçin Ücretsiz Ayak Ölçümü Ve Danışmanlık

Shoe City Kids; çok çeşitli ayakkabılarıyla alternatif sunarken rahatlık ve konfordan da ödün vermiyor.

20.06.2015 10:22
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Yumuşak ve ortopedik yapısıyla sürekli koşturan ve yaramazlığa doymayan minikler Superfit model ayakkabılarla dilediklerince özgürler.

Superfit ayakkabılar çocukların ayak sağlığı için ideal

Superfit; anatomik ve kaymaz tabanları, çok hızlı kuruma özelliği, ayrıca antimikrobial özel astarları ile çocuk ayak sağlığını korumak için ideal. Minikler Superfit ayakkabıların güçlü tabanları ve esnek yapısıyla rahatça koşabilir ve oynayabilirler. Ayak kokusunu önleyici anti-odor özelliğiyle çocuklar güvende olurken, anne ve babalarında içi çok rahat.

Çocuk ayak sağlığında özel hizmetlerle güvenli ölçüm

Shoe City Kids, çocuklar için birçok farklı kalıpta, sağlıklı ayakkabı seçenekleri sunuyor. Shoe City Kids Yöneticisi Başak Çilingiroğlu, konuyla ilgili görüşlerini şu şekilde paylaşıyor: "Ayaklar, 3 boyutlu uzuvlarımızdır. Çocukların ayağının enini ve boyunu ölçmeden ayakkabı alınmaması, ayak sağlığı açısından büyük önem taşımaktadır. Bazı ayaklar ince, bazıları taraklı olabilmektedir. Bu nedenle, her ayakla özel olarak ilgilenmek önemlidir. Mağazalarında çocuğun bir sonraki ayak ölçümünün ne zaman yapılacağını hesaplayan Çilingiroğlu, ayak gelişimi hakkında bilgi sahibi olan uzman ekibiyle, miniklerin yaşına uygun tavsiyelerde bulunarak çocuk ayak sağlığını korurken, ebeveynlerin de içlerini rahat ettiriyor.

Türkiye'nin ilk ve tek "Ayak-Ayakkabı Uyum Uzmanı" Başak Çilingiroğlu Kurtoğlu doğru ayakkabı seçiminin çocuğun ayak sağlığı ve ayaklarının anatomik gelişimi için büyük önem taşıdığını belirtiyor. Türkiye'de ayak sağlığı bilincini oluşturmak isteyen Başak Çilingiroğlu Kurtoğlu, çocukların doğal ayak gelişiminde sorun yaşamamaları için bebeklik yıllarından itibaren ayakkabı seçerken çok dikkat edilmesi gerektiğini belirtiyor.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Çocuk Ayak Sağlığı İçin Ücretsiz Ayak Ölçümü Ve Danışmanlık - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement