Çocuk Gelişimi ve Eğitimi Kursu Sona Erdi - Son Dakika
Yerel

Çocuk Gelişimi ve Eğitimi Kursu Sona Erdi

Çocuk Gelişimi ve Eğitimi Kursu Sona Erdi

Kütahya’nın Pazarlar İlçesinde Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğü tarafından ilk kez açılan 4-6 yaş Çocuk Eğitimi ve Etkinlikleri kursu sona erdi.

04.05.2015 16:58
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kütahya'nın Pazarlar İlçesinde Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğü tarafından ilk kez açılan 4-6 yaş Çocuk Eğitimi ve Etkinlikleri kursu sona erdi.

Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğünde 4-6 Yaş Çocuk Eğitimi Etkinlikleri kursu sertifika töreni düzenlendi. Kursiyerlere Sertifikalarını İlçe Kaymakamı Soner Bedir, İlçe Milli Eğitim Müdürü Kemal Sevgi ve ilçe Müftüsü Mustafa Türköz vererek hayırlı olsun temennilerinde bulundular.

Pazarlar Halk Eğitimi Merkezi Müdürü Abdullah Çalışkan, "İlçe Müftülüğümüze bağlı kuran kurslarında çalışan kuran kursu öğreticilerine yönelik açtığımız 296 saatlik 4-6 yaş çocuk eğitimi ve etkinlikleri kursumuzu 9 kursiyer başarı ile tamamlayarak sertifika almaya hak kazandılar. Kursiyerlere sertifikalarını İlçe Kaymakamımız Soner Bedir, İlçe Milli Eğitim Müdürü Kemal Sevgi ve İlçe Müftüsü Mustafa Türköz vererek hayırlı olsun temennilerinde bulundular. Kursa katılan kursiyerlerin kazanımları olarak, Çocuk Gelişimi ve Eğitimi alanı altında yer alan mesleklerde ulusal ve uluslar arası düzeyde standartlara uygun, her yaşta ve düzeyde bireye mesleki yeterlikler kazandıracak eğitim ve öğretim olanağı sunulmuştur. Ayrıca 4-6 yaş Çocuk Eğitimi ve Etkinlikleri kursunu Sofular Köyünde de 13 kursiyerin katılımıyla başlattık. Bu kursiyerlerimize de başarılar diliyorum" dedi.

Kurs usta öğreticisi Melek Koç ise, kursu başarıyla bitiren kursiyerlerin mesleğin gerektirdiği yeterliklerini kazanan bireyler, kazandıkları yeterlikler doğrultusunda çocuk eğitimi alanında çalışabilecek iş imkanı bulabileceklerini belirtti.

4-6 Yaş Çocuk Eğitimi Etkinlikleri kursu öğrencileri tarafından kurs boyunca hazırlanan el emeği eserler'de görücüye çıktı. Törene katılanlar tarafından ilgi ile izlenen serginin bir hafta açık kalacağı bildirildi.(MB-EFE) - KÜTAHYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Çocuk Gelişimi ve Eğitimi Kursu Sona Erdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement