Çocuk Hakları İl Komitesi Yönetici ve Üyelerinden Büyükşehir'e Ziyaret - Son Dakika
Yerel

Çocuk Hakları İl Komitesi Yönetici ve Üyelerinden Büyükşehir'e Ziyaret

Çocuk Hakları İl Komitesi Yönetici ve Üyelerinden Büyükşehir\'e Ziyaret

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Başkanvekili Adem Kümbet, Çocuk Hakları İl Komitesi yönetici ve üyeleri ile bir araya geldi.

11.06.2015 17:09
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Başkanvekili Adem Kümbet, Çocuk Hakları İl Komitesi yönetici ve üyeleri ile bir araya geldi. Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdür Yardımcısı Elif Civan Yüce ve Çocuk Hakları İl Koordinatörü Melike Acar'ın da hazır bulunduğu ziyarette konuşan Başkanvekili Kümbet, Büyükşehir Belediyesi tarafından yürütülen sosyal politikalarda önemli göstergeler elde ettiklerine vurgu yaptı.

Dünya'nın birçok bölgesinde yaşanan insan hakları ihlallerinden en çok çocukların etkilendiğini ve bu konuda yapıcı adımların atılması gerektiğini de kaydeden Adem Kümbet, "Ailelerimiz, yaşlılarımız, engellilerimiz, kadınlarımız ve çocuklarımız için kapsamlı bir sosyal politika stratejisi izliyoruz. Büyükşehir Belediyesi olarak gerek desteklemeler gerekse de teşviklerle bu alandaki göstergelerde önemli bir seviye elde ettik. Sosyal Gelişim Merkezi'yle sosyal hizmetleri tek bir çatı altında topladık. Bugün binlerce çocuğumuzun yeteneklerini keşfetmesi ve geliştirmesi için çalışmalarımızı sürdürüyoruz" diye konuştu.

Çocuk hakları konusunda en önemli görevin ailelere düştüğünün de altını çizen Kümbet; "Çocuklarımız ilgiyi farklı mecralarda değil, ailelerinde aramalı ve bulmalıdır. Erken yaşlarda çocuklarımızın hak ve görevlerinin bilincinde olması, geleceğe güvenle bakan yeni nesiller için de elzemdir. Bizim bu konudaki desteklerimiz her zaman için devam edecek. İl komitemize çocuk haklarının tanıtılması, korunması ve geliştirilmesi noktasındaki desteklerimizi artarak sürdüreceğiz" dedi. - SAKARYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Çocuk Hakları İl Komitesi Yönetici ve Üyelerinden Büyükşehir'e Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement