Çocuk Hakları Masası'ndan Uludere'ye Yardım Eli - Son Dakika
Yerel

Çocuk Hakları Masası'ndan Uludere'ye Yardım Eli

Çocuk Hakları Masası\'ndan Uludere\'ye Yardım Eli

İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan’ın talimatıyla kurulan ve Türkiye’de tek olan Çocuk Hakları Masası, Şırnak Uludere Ortabağ Köyü İlkokuluna koliler dolusu kırtasiye ve kitap göndererek örnek bir çalışmaya imza attı.

07.04.2016 13:16
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan'ın talimatıyla kurulan ve Türkiye'de tek olan Çocuk Hakları Masası, Şırnak Uludere Ortabağ Köyü İlkokuluna koliler dolusu kırtasiye ve kitap göndererek örnek bir çalışmaya imza attı.

Belediye Başkan Yardımcısı Güray Oruç, 10 koli dolusu malzemenin söz konusu okula gönderildiğini belirterek" sosyal sorumluluk projesi kapsamında son zamanlardaki terör olayları nedeniyle eğitimleri aksayan çocukların yalnız olmadıklarını göstermek ve onlara moral vermek için böyle bir çalışmaya destek vermeye karar verdik. İlk önce yaptığımız görüşmelerde çocukların nelere ihtiyaçları olduğunu öğrendik. Daha sonra da hazırladığımız yardım kolilerini Uludere Kaymakamlığı aracılığı ile Ortabağ Köyü İlkokulu'na ulaştırdık" dedi. Oruç, Başkan Doğan'ın çocuklara büyük önem verdiğini, onlara her türlü desteği sağlamaya devam edeceklerini de söyledi. - KOCAELİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Çocuk Hakları Masası'ndan Uludere'ye Yardım Eli - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement