Çocuk Hırsızlar Güvenlik Kamerasına Yakalandı - Son Dakika
Güncel

Çocuk Hırsızlar Güvenlik Kamerasına Yakalandı

Çocuk Hırsızlar Güvenlik Kamerasına Yakalandı

Tekirdağ’ın Çerkezköy ilçesinde bir apartmana giren üç çocuk tarafından gerçekleştirilen ayakkabı ve bisiklet hırsızlığı, güvenlik kameralarına yansıdı.

19.08.2015 10:14
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Tekirdağ'ın Çerkezköy ilçesinde bir apartmana giren üç çocuk tarafından gerçekleştirilen ayakkabı ve bisiklet hırsızlığı, güvenlik kameralarına yansıdı.

Olay, Çerkezköy'e bağlı Gazi Mustafa Kemal Paşa Mahallesi Azcanlar Sokak'ta bulunan Aykan apartmanında meydana geldi. Akşam saatlerinde binaya giren üç hırsızlık zanlısından ikisi asansöre binerek en üst kata çıktı. Üçüncü şüpheli ise binanın girişinde asansör önünde beklemeye başladı. Bu sırada kapı önünde bulunan ayakkabılıkları inceleyen şüpheliler, çaldıkları ayakkabılarla en alt kata kadar indi. Üç çocuk binanın bodrum katına inip keşif yaptıktan sonra apartmandan ayrıldı. Yaptıkları keşif sonucu binanın bodrum katında bisikletlerin olduğunu gören şüphelilerden ikisi, binadan ayrıldıktan yaklaşık bir saat sonra tekrar geri döndü. Dikkatli bir şekilde bodrum kata inen şüpheliler, çaldıkları iki bisikletle birlikte binadan ayrıldı.

Polis, kayıplara karışan üç hırsızlık zanlısını yakalamak için geniş çaplı arama çalışması başlattı. - TEKİRDAĞ

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Çocuk Hırsızlar Güvenlik Kamerasına Yakalandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement