Çocuk Kültür Merkezlerinden Anneler Günü Etkinliği - Son Dakika
Yerel

Çocuk Kültür Merkezlerinden Anneler Günü Etkinliği

Çocuk Kültür Merkezlerinden Anneler Günü Etkinliği

Aydın Büyükşehir Belediyesi Çocuk Kültür Merkezleri öğrencilerinin anneleri için düzenlediği ‘Anneler Günü’ etkinliğinde duygusal anlar yaşandı.

10.05.2014 14:30
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Aydın Büyükşehir Belediyesi Çocuk Kültür Merkezleri öğrencilerinin anneleri için düzenlediği 'Anneler Günü' etkinliğinde duygusal anlar yaşandı.

Aydın Büyükşehir Belediyesi Çocuk Kültür Merkezleri tarafından "Anneler Günü" etkinliği gerçekleştirdi. Şükran Güngör Sahnesi'nde yapılan etkinliğe Aydın Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanı Tahir Olçum, veliler ve öğrenciler katıldı. Anne temalı sunum ile başlayan etkinlikte Aydın Büyükşehir Belediyesi tarafından annelere karanfil dağıtıldı.

Sunumdan sonra öğrenciler annelerine yazdıkları şiirleri okurken zaman zaman duygulu anlar yaşandı. Etkinlikte çocuklar gitar eşliğinde şarkılar söylerken, öğrenci ve annelerin halk oyunu gösterisi ise büyük alkış aldı. Aydın Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanı Tahir Olçum, tüm annelerin anneler günü'nü kutlarken etkinlikte emeği geçenlere teşekkür etti. - AYDIN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Çocuk Kültür Merkezlerinden Anneler Günü Etkinliği - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement