Çocuk Şenliğinde Vali Şahin'e "Tatil Yap" Tezahüratı - Son Dakika
Güncel

Çocuk Şenliğinde Vali Şahin'e "Tatil Yap" Tezahüratı

Çocuk Şenliğinde Vali Şahin\'e "Tatil Yap" Tezahüratı

* İstanbul'da 23 Nisan resmi töreni Maltepe'de düzenlendi.

23.04.2015 12:53
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

* İstanbul'da 23 Nisan resmi töreni Maltepe'de düzenlendi.

Şölene katılan çocuklar hep bir ağızdan İstanbul Valisi Vasip Şahin'e 'Tatil yap" diye bağırdı. Tezahürat üzerine konuşan Şahin, "Gerektiğinde tatil yapacaksınız" dedi.

Şölen sonrasından gazetecilerin 1 Mayıs hazırlıklarını sorduğu Vali Şahin, 'Daha sonra konuşuruz onları" dedi.

Haber: Gülseli KENARLI - Kamera: İdris TİFTİKCİ/ İstanbul DHA

Maltepe Yaşam Spor, Kültür ve Eğlence Parkı'nda 23 Nisan Ulusala Egemenlik ve Çocuk Bayramı şöleni düzenlendi. Şölene İstanbul Valisi Vasip Şahin, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş katıldı. Tören yağışlı hava nedeniyle parka kuruluna çadırda yapıldı. Şölende, TRT Çocuk Korosu sahne alarak şarkı söyledi. Ardından sahneye çıkan çocuklar halk oyunları gösterisi sergiledi.

ÇOCUKLARDAN VALİ ŞAHİN'E, 'TATİL YAP'

Vali Şahin, resim, kompozisyon ve şiir yarışmasında dereceye giren öğrencilere ödüllerini vermek için sahneye çıktı. Bu sırada alanda bulunan çocuklar 'Tatil yap, tatil yap" şeklinde hep bir ağızdan bağırdı.

Bunun üzerine Vali Şahin çocuklara seslenerek, 'Sizleri çok seviyoruz. Hepinize başarılar diliyorum,. İnşallah gerektiğinde tatil yapacaksınız ama biz sizin eğitiminize, geleceğe iyi hazırlanmanıza önem veriyoruz. Sizlere en faydalı olanı yapmaya çalışıyoruz. Sadece ondan emin olun yeter size" dedi. Ardın Kadir Topbaş'da yarışmalarda dereceye giren öğrencilere ödül verdi.

ŞAHİN VE TOPBAŞ ENGELLİ MEHTERAN TAKIMIYLA FOTOĞRAF ÇEKTİRDİ

Dha sonra engellilerden oluşan mehteran takımı sahne aldı. Engelli mehteran takımı şölen alanında bulunanlar tarafından uzun süre alkışlandı. Vali Şahin ve İBB Başkanı Topbaş sahneye çıkarak mehteran takımındakileri tek tek tebrik ederek fotoğraf çektirdi.

POLİS KÖPEK GÖLGE'NİN ŞOVU

İstanbul Emniyet Müdürlüğüne Çevik Kuvvet Köpek Eğitim Merkezine bağlı toplumsal olaylara müdahale köpeği Gölge sahneye çıktı. Gölge köpek yaptığı gösteriyle çocuklardan büyük ilgi gördü.

VALİ 1 MAYIS SORUSUNU YANITSIZ BIRAKTI

Düzenlenen şölenin ardından gazetecilerin sorularını yanıtlayan Vali Şahin, '23 Nisan coşkuyla kutlanıyor. Hava biraz yağışlı olduğu için bugün istediğimiz gibi programın tamamını gerçekleştiremedik. Format son yıllarda değişti biliyorsunuz. Daha çok coşkuyla eğlenceyle, çocukların birlikte eğlenerek kutladığı bir bayram haline dönüştü. Bugün de hem içeride ki programda hem de sonrasında çocuklar eğlenecekler. Tüm çocukların 23 Nisan bayramını tebrik ediyorum" dedi.

Vali Şahin, 1 Mayıs hazırlıklarının sorulması üzerine ise 'Daha sonra konuşuruz onları" şeklinde yanıt verdi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Çocuk Şenliğinde Vali Şahin'e 'Tatil Yap' Tezahüratı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Ünlü Sanatçı Umut Akyürek Hastaneye Kaldırıldı
    05:09 Ünlü Sanatçı Umut Akyürek Hastaneye Kaldırıldı

    Ünlü sanatçı Umut Akyürek, estetik operasyonlar sonucu "Yerli Angelina Jolie" lakabını almasının ardından yakalandığı virüs nedeniyle hastaneye kaldırıldı. Hastanede oksijen tüpüyle nefes alan sanatçı, herkese uyarılarda bulunarak virüsün ciddiyetini vurguladı. Umut Akyürek'in bir süre daha hastanede kalacağı ve sahne programlarını iptal ettiği öğrenildi.

  • Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti
    02:34 Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti

    Beylikdüzü'nde yağmur sebebiyle kayganlaşan yolda direksiyon hakimiyetini kaybeden bir otomobil sürücüsü, aydınlatma direğine çarptı. Kazada sürücü hayatını kaybetti. Olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Kaza sebebiyle bölgede yoğun trafik oluştu.

  • Akyazı'da annesinden para isteyen şahıs kendini ve annesini yaktı
    02:15 Akyazı'da annesinden para isteyen şahıs kendini ve annesini yaktı

    Sakarya'nın Akyazı ilçesinde para istediği annesinden ret cevabı alan bir şahıs, benzin dökerek kendisini ve annesini ateşe verdi. Olay sonucunda şahıs tutuklandı ve cezaevine gönderildi. Şahsın adliyeye sevk edilirken gazeteciye yönelik tepkisi de dikkat çekti.


Advertisement