Çocuk Sürücü İzinsiz Aldığı Otomobille Kaldırımdaki Çocukları Ezdi - Son Dakika
Güncel

Çocuk Sürücü İzinsiz Aldığı Otomobille Kaldırımdaki Çocukları Ezdi

Çocuk Sürücü İzinsiz Aldığı Otomobille Kaldırımdaki Çocukları Ezdi

Denizli'de, engelli ağabeyini gezdirmek için ailesinden habersiz otomobili alan 12 yaşındaki E.B., kaldırımda oynayan üç çocuğa çarparak altına aldı.

29.09.2015 20:34  Güncelleme: 22:22
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Denizli'de, ailesinden habersiz otomobili alan 12 yaşındaki E.B., aşırı hızla gittiği sokak arasında, kaldırımda oynayan üç çocuğa çarptı. Kaza anı bir evin güvenlik kamerası tarafından saniye saniye kaydedildi.

ENGELLİ AĞABEYİNİ GEZDİRMEK İSTEDİ

Dehşet veren kaza, bugün saat 17.30 sıralarında, Hürriyet Mahallesi 1050 Sokak'ta meydana geldi. 12 yaşındaki E.B., bedensel engelli ağabeyini gezdirmek için ailesinden habersiz 20 BJZ 35 plakalı otomobili aldı.

KALDIRIMDA OYNAYAN ÇOCUKLARA ÇARPTI

Sokak aralarında aşırı hızla giden E.B., 1050 sokakta, otomobilin direksiyon hakimiyetini kaybetti. Kontrolden çıkan otomobil, ilkokul ve ortaokul öğrencileri olan ve sokakta kaldırımda oynayan Sude Acar (7), Haktan Güner (11) ve Samet Güner'e çarparak altına aldı.

VATANDAŞLAR TARAFINDAN YAKALANDI

Kazanın ardından E.B. otomobilde engelli ağabeyini bırakarak kaçtı. Vatandaşlar tarafından yakalanan E.B. polise teslim edildi. Dehşet anı, bir evin güvenlik kamerası tarafından görüntülendi.

YARALI ÇOCUKLAR HASTANEYE KALDIRILDI

İhbar üzerine kaza yerine gelen acil yardım ekipleri, vatandaşlar tarafından otomobilin altından çıkarılan çocukları Denizli Devlet Hastanesi ile Pamukkale Üniversitesi Hastanesi'ne ambulanslarla kaldırdı.

AİLELERİ SİNİR KRİZİ GEÇİRDİ

Yaralılardan sadece Haktan Güner'in hayati tehlikesinin bulunduğu belirtildi. Olay yerine gelen yaralı çocukların aileleri, sinir krizi geçirdi.

ENGELLİ BABA HASTANEYE KALDIRILDI

Yaralı çocuklardan Sude Acar'ın annesi Leyla Acar ile engelli babası tekerlekli sandalyede krize girince yakınları ve sağlık ekipleri sakinleştirmeye çalıştı. Üzüntülü anne ve baba, hastaneye gitti. Polis, kazayla ilgili soruşturmanın sürdüğünü bildirdi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Çocuk Sürücü İzinsiz Aldığı Otomobille Kaldırımdaki Çocukları Ezdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (5)

  • Oflu: Horoz kafanın horoz çocuğu 0 10 Yanıtla horozigo: Sen hamsi kafamısın 4 0
  • .......: eğitimsizliğin sembolü şahin ve o tarz araçlar 7 0 Yanıtla
  • Kenan Demir: Hiç şaşırmadım, özellikle de bu tofaş arabayı gördükten sonra. Tam bir katliam arabası. O ergenede o arabayı veren aileyede yazıklar olsun. 1 1 Yanıtla
  • .......: şahin ve bu tarz araç gurubu hep eğitim yok çocuklarıyla ılgılenme sıfır yonlendırme sıfır ama nerde ıtlık çakallık hepsı o havada gezıyo kendını hıcbırseyle ıspatlayamıyor neyle ıspatlıycak neyle dıkkat çekçek faça sahınıyke ıtlıkle kavgayla yazık buyuk gecmıs olsun ısın ıcıne çocuk gırınce sınırıne hakım olamıyor ınsan 1 0 Yanıtla

Advertisement