Çocuklar Buz Pistiyle Tanıştı - Son Dakika
Yerel

Çocuklar Buz Pistiyle Tanıştı

Edirne Sosyal Bilimler MYO Halkla İlişkiler ve Tanıtım Programı öğrencileri, Çocuk Sitesi'nde kalan öğrenciler için buz pistinde etkinlik düzenledi.

15.12.2014 15:30
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Trakya Üniversitesi Edirne Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu (MYO) öğrencileri, Çocuk Sitesi'nde kalan öğrencileri buz pistiyle tanıştırdı.

Halkla İlişkiler ve Tanıtım Programından yapılan yazılı açıklamaya göre, etkinlik kapsamında 19 öğrenci, bir alışveriş merkezinin buz pistinde kayma imkanı buldu.

Edirne Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Bilgin Özbaş, programdaki konuşmasında, Trakya Üniversitesinin, yaşlılar, engelliler, çocuklar ve muhtaçlarla ilgili her türlü çalışmada yanlarında olduğunu belirtti.

Bu tür sosyal sorumluluk projelerinde özellikle Meslek Yüksekokulu öğrencilerinin gönül elçisi olduğunu ifade eden Özbaş, "Prof. Dr. Yener Yörük ve değerli eşine yapılan çalışmalara katkılarından dolayı teşekkür ediyorum. Sevgili öğrencileri de kutluyorum" ifadelerini kullandı.

Trakya Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Yener Yörük de gerçekleştirdikleri etkinlik dolayısıyla MYO müdür ve öğretim üyeleri ve öğrencilere teşekkür etti.

Devletin gücünün her geçen gün arttığını ifade eden Yörük, şunları kaydetti:

"Bunun en büyük ispatı İl Müdürlüğümüzün aktiviteleridir. Engelliye, yardıma muhtaç yaşlılara, işsizlere koşturuyorlar. Bu anlamda üniversitemizin özellikle Meslek Yüksekokulu çok aktif. Sevgili öğrenciler bugün sizler omzuna dokunduğunuz her bir çocuğa çok büyük destek olup fedakarlığınızı gösteriyorsunuz. Bu soğukta burada bulunan herkesi kutluyorum, yeni aktivitelerde birlikte olmak umuduyla hepinize teşekkür ediyorum." - Edirne

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Çocuklar Buz Pistiyle Tanıştı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement