Çocuklar Gülsün Diye Derneği'nin hediyelik ürünleri online satışta - Son Dakika
Güncel

Çocuklar Gülsün Diye Derneği'nin hediyelik ürünleri online satışta

Gülben Ergen'in kurucusu ve başkanı olduğu Çocuklar Gülsün Diye Derneği, Türkiye'nin dört bir yanında açtığı anaokullarının yapımına kaynak sağlamak için özel ürünler tasarlıyor.

19.04.2016 14:29
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Çocuklar Gülsün Diye Derneği'nin rengarenk kalemleri, defterleri, kitap ayraçları ve aksesuarları hepsiburada.com'dan alınabiliyor.

Hepsiburada.com, Çocuklar Gülsün Diye Derneği'nin özel ürünlerini okul öncesi eğitime katkı sağlamak isteyen müşterileriyle buluşturuyor. Türkiye'nin en çok ihtiyacı olan bölgelerine ve köylerine anaokulları kazandıran Çocuklar Gülsün Diye Derneği, okul öncesi eğitimine daha çok kaynak sağlayabilmek için özel ürünler tasarladı. Hepsiburada.com kullanıcıları, bu özel ürünleri satın alarak derneğe katkıda bulunabiliyor.

Çocuklar Gülsün Diye Derneği'nin ürünleri arasında her biri özel tasarıma sahip; kalemler, defterler, kitap ayraçları, rozetler, mandallar, şişe açacakları, kartpostallar yer alıyor. Uygun fiyatlara sahip rengarenk ürünler, aynı zamanda anlamlı birer hediye alternatifi olarak müşterilerin beğenisine sunuluyor.

Çocuklar Gülsün Diye Derneği'nin özel ürünleri hepsiburada.com ile birlikte aynı zamanda Cocuklargulsundiyedukkani.com adresi üzerinden de alınabiliyor.

Çocuklar Gülsün Diye Derneği şimdiye kadar; Tokat, Mardin, Trabzon- Vakfıkebir, Erzurum, Sinop, Hatay, İstanbul, Aydın, Zonguldak, Van, Sivas, Manisa, Çanakkale- Eceabat, Kars, Trabzon-Of, Tekirdağ, Çanakkale- Biga, Şanlıurfa, Kahramanmaraş, Konya- Cihanbeyli, Bursa, Antalya, Manisa- Soma, Gaziantep, Erzincan, Mersin, Konya- Akşehir, Antalya- Konyaaltı, Ankara Gölbaşı, Ağrı-Doğubayazıt, Uşak-Sivaslı ve Artvin- Hopa'da anaokulları yaptı. Dernek Gülben Ergen'in liderliğinde, Türkiye'ye yeni anaokulları kazandırmaya devam edecek.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Çocuklar Gülsün Diye Derneği'nin hediyelik ürünleri online satışta - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement