Çocuklar Hem Öğreniyor Hem Serinliyor - Son Dakika
Güncel

Çocuklar Hem Öğreniyor Hem Serinliyor

Çocuklar Hem Öğreniyor Hem Serinliyor

Şanlıurfa'nın Akçakale ilçe Kaymakamlığı bünyesinde başlatılan yaz spor kurslarında çocuklar hem serinliyor hem de yüzme öğreniyor.

01.08.2014 12:13
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Akçakale Kaymakamlığı'ndan alınan bilgiye göre; yaz aylarında Şanlıurfa ve Akçakale bölgesinde sıcakların 40 dereceyi aşması çocukları serinlemek için kanal ve benzeri yerlere yönlendiriyor.

Kanallarda can güvenliğinin olmaması ve boğulma vakalarının yaşanmaması için Akçakale Kaymakamlığı tarafından başlatılan yüzme kurslarında çocuklar hem serinleyecek, hem de yüzme öğrenecekler.

Yaklaşık bir aydan bu yana devam eden yüzme kursu ile ilgili konuşan Akçakale Kaymakamı Eyüp Fırat, imkânlar dâhilinde bütün çocukların bu kurslardan faydalanması için çalıştıklarını söyledi. Fırat"Sizin de bildiğiniz gibi Akçakale çok sıcak bir memleket, Urfa çok sıcak bir memleket. 1 aydır devam eden yüzme kursumuzun yanı sıra, vatandaşlarımız da faydalanıyor. Gece saat 11-12 'ye kadar açık tutuyoruz. Hem Akçakaleli kardeşlerimiz faydalanıyor, hem de yaz spor kurslarımızla çocuklarımız faydalanıyor. İnşallah niyetimiz bütün çocukları bir program bir program dahilin de faydalandırmak. Malumunuz çocuklar su kanala giriyorlar. Çocukları kanaldan alıkoymak en azından havuzda serinlemelerini sağlamak için, bir program dahilin de bütün çocukları inşallah havuzdan faydalandırmak istiyoruz. Ben bütün çalışma arkadaşlarıma teşekkür ediyorum, gayretli bir şekilde çalışıyorlar" dedi.
(Kaynak: Gazeteipekyol)

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Güncel Çocuklar Hem Öğreniyor Hem Serinliyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement