Çocuklar İçin Kapalı Oyun Parkı - Son Dakika
Güncel

Çocuklar İçin Kapalı Oyun Parkı

Çocuklar İçin Kapalı Oyun Parkı

Bağcılar Yavuz Selim Mahallesi'ne inşaatı tamamlanan Kapalı Oyun Parkı yakında hizmete sunulacak.

09.10.2014 09:02
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Çocukların hoşça vakit geçirecekleri parkta, müzik ve kitap okuma odası da bulunuyor.

Eğitim alanında önemli projelerin hayata geçirildiği Bağcılar ilçesinde öğrencilerin ve çocukların eğitim göreceği, vakitlerini değerlendirebilecekleri yeni tesisler inşa ediliyor. Bu kapsamda Yavuz Selim Mahallesi'nde inşa edilen Kapalı Oyun Parkı da hem özgün mimarisi hem de işleviyle dikkat çekiyor. İnşaatı yeni tamamlanan Kapalı Oyun Parkı'ndaki bina oturum alanı 400 metrekareden oluşuyor. Tesisin toplam kullanım alanı ise 410 metrekareden oluşuyor. Öğrencilerin boş vakitlerini değerlendireceği tesisteki peyzaj alanı ise 610 metrekareden oluşuyor.

MÜZİK VE KİTAP OKUMA ODASI

Tesiste kapalı oyun alanlarından faydalanacak olan ziyaretçiler müzik odasında da etkinliklere katılacaklar. Kitap okuma odası da ziyaretçilerin boş vakitlerini en iyi şekilde değerlendireceği bölüm olarak hizmet verecek.
Gençleri kötü alışkanlıklardan korumak ve okul dışındaki vakitlerini en iyi şekilde geçirmelerini sağlamak amacıyla projeleri hayata geçirdiklerini ifade eden Bağcılar Belediye Başkanı Lokman Çağırıcı, Yavuz Selim Kapalı Oyun Parkı'nın da bu anlamda önemli bir hizmeti yerine getireceğini söyledi. Bağcılar'da 8D Sinema Planetaryum, kapalı yüzme havuzları, Dil Evi gibi önemli projeleri hizmete sunduklarını hatırlatan Çağırıcı, şunları söyledi:

"Mimari açıdan gelişen ve dönüşen ilçemizin sosyal ve kültürel zenginliğine de önem veriyoruz. Bu anlamda inşasını tamamladığımız Yavuz Selim Kapalı Oyun Parkı'nı da hemşehrilerimin hizmetine sunuyoruz. Gençlerimizin zihinsel ve fizikle yönden gelişimine katkı sağlamaya çalışıyoruz." diye konuştu.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Çocuklar İçin Kapalı Oyun Parkı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Kayseri'de Kız İstemeye Giden Şüpheli, Ağabeyiyle Çıkan Kavgada Tüfekle Yaraladı
    23:58 Kayseri'de Kız İstemeye Giden Şüpheli, Ağabeyiyle Çıkan Kavgada Tüfekle Yaraladı

    Kayseri'nin Kocasinan ilçesinde kız istemeye giden F.G. ile kızın ağabeyi Y.T. arasında çıkan tartışma kavgaya dönüştü. Kavgada F.G, tüfekle Y.T'yi yaraladı. Olayın ardından kaçan şüpheli F.G, sığındığı evde polis tarafından gözaltına alındı.

  • Kayseri'de Yabancı Uyruklu Şahsı Bıçaklayarak Öldüren Adam Tutuklandı
    23:42 Kayseri'de Yabancı Uyruklu Şahsı Bıçaklayarak Öldüren Adam Tutuklandı

    Kayseri'nin Melikgazi ilçesinde, aralarında husumet bulunan M.P. ile yabancı uyruklu Abdul Shaid Zahin arasında çıkan tartışma sonucunda M.P. tarafından bıçaklanan Zahin hayatını kaybetti. Şüpheli M.P. gözaltına alındıktan sonra tutuklanarak cezaevine teslim edildi.

  • İçişleri Bakanı Müfettiş Görevlendirdi, DEM Parti'den Yanıt Geldi
    23:42 İçişleri Bakanı Müfettiş Görevlendirdi, DEM Parti'den Yanıt Geldi

    Yerel seçimlerin ardından Diyarbakır Belediye Meclisi salonundan Türk bayrağının kaldırılması ve Mardin Büyükşehir Belediye Meclisi'nin açılışında 'İstiklal Marşı'nın okutulmadığına' ilişkin İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya mülkiye müfettişlerini görevlendirdi. DEM Parti'den ise konuya ilişkin yanıt geldi.

  • Hatay İskenderun'da 4 hükümlü ve 5 şüpheli yakalandı
    23:38 Hatay İskenderun'da 4 hükümlü ve 5 şüpheli yakalandı

    Hatay'ın İskenderun ilçesinde, kesinleşmiş hapis cezası bulunan 4 hükümlü ile çeşitli suçlardan aranan 5 şüpheli yakalandı. Operasyonlarda bir tabanca, 90 fişek, 4 tüfek, 11 tüfek fişeği ile 1 bıçak ele geçirildi. Tutuklanan şüpheliler adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

  • Çanakkale'nin Ayvacık ilçesi açıklarında 29 düzensiz göçmen yakalandı
    23:33 Çanakkale'nin Ayvacık ilçesi açıklarında 29 düzensiz göçmen yakalandı

    Çanakkale'nin Ayvacık ilçesi açıklarında Sahil Güvenlik Kuzey Ege Grup Komutanlığı ekipleri tarafından hareket halinde bir lastik bot tespit edildi. Yapılan operasyonda Afganistan ve İran uyruklu 8'i çocuk toplam 29 düzensiz göçmen yakalandı. Göçmenler, işlemlerinin ardından Ayvacık Geri Gönderme Merkezine teslim edildi.


Advertisement