Çocuklar, Karasu Nehrinde Serinliyor - Son Dakika
Güncel

Çocuklar, Karasu Nehrinde Serinliyor

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ : Çocukların 8 metreden suya atlayışlarından genel görüntüler Çocuklardan Ferit Gökmen'in konuşması Çocuklar, Karasu Nehrinde serinliyor Muş'ta okulların tatil olmasının ardından tarlalarda çalışan çocuklar, hava sıcaklıklarının artmasıyla dere ve nehirlerde yüzerek serinlemeye çalışıyor.

29.06.2016 20:34
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ :

Çocukların 8 metreden suya atlayışlarından genel görüntüler

Çocuklardan Ferit Gökmen'in konuşması Çocuklar, Karasu Nehrinde serinliyor

Muş'ta okulların tatil olmasının ardından tarlalarda çalışan çocuklar, hava sıcaklıklarının artmasıyla dere ve nehirlerde yüzerek serinlemeye çalışıyor.

Hasköy ilçesine bağlı kent merkezinden 40 kilometre uzaklıktaki Koç köyünde yaşayan çocuklar, köylerinin yakınından geçen Karasu Nehri üzerindeki köprüden suya atlayarak serinlemenin tadını çıkarıyor.

Serinlemek için tehlikeleri göze alan çocukların, 8 metre yükseklikteki köprüden suya atlayışları ise ilginç görüntüler oluşturuyor.

Çocuklardan Ferit Gökmen, AA muhabirine yaptığı açıklamada, batıdaki çocuklar gibi denize girme imkanlarının bulunmadığını, bu nedenle Karasu Nehri'nde yüzerek serinlediklerini söyledi.

Köyleri nehre çok yakın olduğu için hemen hemen tüm çocukların yüzme bildiğini belirten Gökmen, "Okuldan sonra tatil yapma imkanımız yok. Çünkü ot ve buğday hasadı başladı. Bizde zaman zaman ailemize yardımcı oluyoruz. Boş zamanlarımızda ise arkadaşlarımızla Karasu Nehri'ne girerek serinlemeye çalışıyoruz. Arkadaşlarla suya yaptığımız atlayışlar çok zevkli." diye konuştu.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Çocuklar, Karasu Nehrinde Serinliyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement