Çocuklar Kelebek Çiftliği'ni Gezdi - Son Dakika
Güncel

Çocuklar Kelebek Çiftliği'ni Gezdi

Çocuklar Kelebek Çiftliği\'ni Gezdi

Bağcılar Belediyesi, Türk ve Suriyeli ilkokul 4. sınıf öğrencilerini, Beykoz'daki Kelebek Çiftliği'ne götürdü.

15.10.2016 10:53
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bağcılar Belediyesi, Türk ve Suriyeli ilkokul 4. sınıf öğrencilerini, Beykoz'daki Kelebek Çiftliği'ne götürdü.

Belediyeden yapılan açıklamaya göre, sosyal ve kültürel geziler kapsamında düzenlenen Kelebek Çiftliği Gezi Programı, Türk ve Suriyeli öğrencilerin kaynaşmasına katkı sağladı.

Çiftliğe götürülen 4. sınıf öğrencileri, ilk olarak kelebeklerin tanıtıldığı bir video izledi. Ardından bahçeyi gezen öğrenciler, burada kelebeklerin koza halini yakından gördü. Rengarenk kelebeklerin bulunduğu ağaçlık alanı ziyaret eden öğrenciler, hoşça vakit geçirdi. Öğrenciler, yakından gördükleri yüzlerce kelebeğin fotoğraflarını çekti.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Belediye Başkanı Lokman Çağırıcı, ilçede yaşayan Suriyeli çocukların eğitimlerini yapabilmeleri için çalıştıklarını belirtti.

Suriyeli çocukların, Türk çocuklarla uyumlu yaşayabilmesi için etkinlikler düzenlediklerini kaydeden Çağırıcı, "Ülkelerindeki savaştan kaçıp gelerek ülkemize yerleşen Suriyeli çocukların ülkemize uyum sağlaması kapsamında böyle sosyal ve kültürel gezi programları düzenliyoruz. Eğleniyorlar, bilgi sahibi oluyorlar, kaynaşıyorlar." ifadelerini kullandı.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Çocuklar Kelebek Çiftliği'ni Gezdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Antalya Doğal Yaşam Parkı'nda Bahar Coşkusu
    10:55 Antalya Doğal Yaşam Parkı'nda Bahar Coşkusu

    Antalya Büyükşehir Belediyesi Doğal Yaşam Parkı'nda bahar mevsimiyle birlikte yeni yavruların doğduğu ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nda girişlerin ücretsiz olduğu açıklandı.

  • Gürsu Belediye Başkanı Mustafa Işık, Vatandaşların Taleplerini Dinliyor
    10:53 Gürsu Belediye Başkanı Mustafa Işık, Vatandaşların Taleplerini Dinliyor

    Gürsu Belediye Başkanı Mustafa Işık, vatandaşların talep, öneri ve şikayetlerini dinleyerek not alıyor ve gereğinin yapılması için talimat veriyor.

  • Türkiye'de Tarımsal Girdi Fiyatları Arttı
    10:47 Türkiye'de Tarımsal Girdi Fiyatları Arttı

    Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) verilerine göre, tarımsal girdi fiyat endeksi (Tarım-GFE) yıllık 49,92, aylık yüzde 3,59 arttı. Şubat ayında tarımsal girdi fiyatları bir önceki aya göre yüzde 3,59, bir önceki yılın aralık ayına göre yüzde 11,37, bir önceki yılın aynı ayına göre yüzde 49,92 artış gösterdi. Veteriner harcamaları yıllık değişimde en yüksek artışı gösterirken, aylık değişimde ise diğer mal ve hizmetler grubu öne çıktı.


Advertisement