Çocuklar Sömestr Tatilinde Akvaryuma Akın Etti - Son Dakika
Yerel

Çocuklar Sömestr Tatilinde Akvaryuma Akın Etti

NataVega Outlet Alışveriş Merkezi içerisinde yer alan AquaVega akvaryum, sömestr tatilinde de çocukların gözdesi oldu.

03.02.2016 14:54
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

NataVega Outlet Alışveriş Merkezi içerisinde yer alan AquaVega akvaryum, sömestr tatilinde de çocukların gözdesi oldu. Akvaryum yönetiminin Kerem ile Aslı adını verdiği 4 metre büyüklüğündeki iki dev köpek balığı minik ziyaretçilerin beğenisini kazandı.

Denizi olmayan Başkentlileri okyanusun canlıları ile buluşturan AquaVega Akvaryum'da heyecanlı günler de yaşanıyor. NataVega Outlet bünyesinde yer alan Avrupa'nın en uzun 3. tünel akvaryumu AquaVega, 5 milyon litre su kapasitesi ile 12 bin sualtı canlısına yeni yılda "yeni arkadaşları" ile giriyor. Tatili fırsat bilen çocuklar, akvaryuma adeta akın etti. Uzun kuyrukların oluştuğu akvaryumda, en beğenilen balıklar ise Hollanda'dan getirilen kum kaplanı cinsindeki Kerem ile Aslı adı verilen dev köpek balıkları oldu.

Bin adet mırmır sürü balığı ve 15 vatoz da yakında akvaryumdaki yerini alacak. En büyük heyecan ise Türkiye'nin ilk Adrenalin Dünyası'nda yaşanacağa benziyor. 5 adet bukalemun, 5 adet yakalı ejder, 2 adet 6 metrelik dev pitonlar görücüye çıkmak için gün sayıyor. - ANKARA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Çocuklar Sömestr Tatilinde Akvaryuma Akın Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement