Çocuklara Bayram Erken Geldi - Son Dakika
Güncel

Çocuklara Bayram Erken Geldi

Çocuklara Bayram Erken Geldi

MANİSA Büyükşehir Belediyesi Ramazan Ayı etkinlikleri kapsamında, Niobe Amfi Tiyatro'da 'Geleneksel Gösteri Sanatları ve Çocuk Eğlenceleri' sahne aldı. Çocukların büyük beğeniyle izlediği etkinlikte, keyifli anlar yaşandı.

31.07.2014 10:56
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Manisa Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen Ramazan Ayı etkinlikleri çerçevesinde, her gece farklı bir etkinliğe ev sahipliği yapan Niobe Amfi Tiyatro, bu kez, 'Geleneksel Gösteri Sanatları ve Çocuk Eğlenceleri' ni' konuk etti.

Yüzlerce çocuğun aileleriyle izlediği oyunu, Manisa Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Şube Müdürü Haşim Elmalı da izleyerek çocukların coşkusuna ortak oldu. Oyun sırasında ve sonrasında çocuklara Büyükşehir Belediyesi tarafından balon, pamuk helva ve Osmanlı Macunu da ikram edildi. Programda ilk olarak çocuklarla güldüren yarışmalar düzenlendi. Ardından Karagöz ve Hacivat oyunu sahne aldı. Aşık İle Maşuk, Muhterem Efendi ve Yaveri gibi sevilen ortaoyunu karakterlerine de yer verilen oyun Ramazan Bayramı öncesi çocuklara güzel bir gece yaşattı.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Çocuklara Bayram Erken Geldi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement