Çocuklara "Çevre Bilinci ve Eğitimini" Aşılanıyor - Son Dakika
Güncel

Çocuklara "Çevre Bilinci ve Eğitimini" Aşılanıyor

Çocuklara "Çevre Bilinci ve Eğitimini" Aşılanıyor

Ümraniye Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü tarafından ilçedeki ilk, orta, lise ve özel okullarda 110 bin öğrenciye çevre bilinci ve eğitimi veriliyor.

13.10.2014 15:52  Güncelleme: 15:54
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ümraniye Belediyesi, çocuklarda çevre bilincinin yerleşmesi ve çevreye duyarlı bireylerin yetişmesi amacıyla planladığı eğitim çalışmalarına başladı.

Ümraniye Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü tarafından gerçekleştirilen eğitimlerde; çocuklara çevre kirliliği, toprak kirliliği, gürültü kirliliği, hava kirliliği, su kirliliği, ambalaj atıkları, bitkisel atık yağlar ile atık pillerin çevreye verdiği zararlar ve geri dönüşümle ilgili bilgiler verildi.

Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü uzman ekipleri tarafından, genç beyinlerde çevre bilinci oluşturmayı amaçlandığı "Çevre Eğitimi" programı, 2014-2015 eğitim ve öğretim yılı ile başladı. Bu hafta Ümraniye İstiklal Mahallesi Ahmet Kılıçarslan Ortaokulu'nda devam eden eğitimler, Ümraniye sınırları içerisinde bulunan 129 okulda yaklaşık 110 bin öğrenciye verilecek.

Slayt gösterimi ve sözlü anlatımlarla yapılan seminerlerde, öğrencilerin merak ettiklerini de cevaplayan eğitimciler, öğrencilere çevre bilincini aşılıyor.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Çocuklara 'Çevre Bilinci ve Eğitimini' Aşılanıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement