Çocuklara "Masal Diyarı Parkı" Müjdesi - Son Dakika
Yerel

Çocuklara "Masal Diyarı Parkı" Müjdesi

Çocuklara "Masal Diyarı Parkı" Müjdesi

Kepez Belediyesi, Duacı Eczacılar Ortaokulu ve Prof. İhsan Koz Ortaokulundan bir grup öğrenciyi öğretmenleriyle belediye binasında misafir etti.

21.01.2015 11:31  Güncelleme: 11:35
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kepez Belediyesi, Duacı Eczacılar Ortaokulu ve Prof. İhsan Koz Ortaokulu'ndan bir grup öğrenciyi öğretmenleriyle belediye binasında misafir etti.

Öğrenciler, Halkla İlişkiler Müdürlüğü çalışanları rehberliğinde evlendirme, gelir, zabıta, fen işleri, park ve bahçeler, imar, emlak ile başkanlık makamı gibi birimleri gezerek, belediye çalışmaları hakkında bilgi edindiler. Öğrenciler, daha sonra meclis salonunda Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü'nün konuğu oldular. Öğrencilerle sohbet eden Başkan Tütüncü, öğrencilerin isteklerini dinledi, sorularını cevapladı.

Başkan Tütüncü, bir öğrencinin çocuklara yönelik projelerle ilgili sorusu üzerine Masal Diyarı Parkı yapacaklarını açıkladı. Başkan Tütüncü, parkla ilgili şunları söyledi.

"Kepez'e dev bir masal parkı armağan edeceğiz. Geçtiğimiz dönem, Kepezpark Varsak içerisinde 5 dönümden oluşan bir masal parkı yapmıştık. Masal Parkı'nı çocuklarımız çok sevdi ve çocuklarımız daha büyük bir masal parkı istediklerini belirtiler. Bu talebini dikkate alarak daha büyük bir masal parkı yapma kararı aldık. Parkla ilgili proje hazırlık ve yer tespiti çalışmalarımız sürüyor. Çocuklarımızın, eğlenerek hem tarihlerini öğrenecekleri hem de güzel vakit geçirecekleri; masal kahramanlarının, devler diyarının ve hareketli ortam canlandırmalarının bulunduğu sesli anlatımlar ile bilgi edinilebilecek ve raylı sistem ile gezilebilecek Masal Diyarı Parkı'nı örümüzdeki aylarda Kepez'e kazandıracağız."

Başkan Tütüncü sohbet sonunda günün anısına fotoğrafı çektirdiği öğrencilere Vehbi Vakkasoğlu'nun "Öğretmenin Not Defteri" adlı kitabı ile Kepez Belediye Tiyatrosu'nun (KBT) "Çizmeli Kedi" adlı çocuk oyununun davetiyesini hediye etti. - ANTALYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Çocuklara 'Masal Diyarı Parkı' Müjdesi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement