Çocuklara Özel Filmler 23 Nisan'da D-Smart'tan - Son Dakika
Güncel

Çocuklara Özel Filmler 23 Nisan'da D-Smart'tan

İşte o filmler: Köfte Yağmuru, Peter Pan, Kanca, Aman Tanrım

21.04.2014 15:25
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Sony Pictures, MGM, The Walt Disney Company, gibi dünyanın dev stüdyolarıyla anlaşmalar imzalayan D-Smart, 23 Nisan'da da çoçuklar için birçok başarılı yapımı ekrana getiriyor. Köfte Yağmuru (Cloudy with a Chance of Meatballs) 16.20'de, Peter Pan 18.00'da, Kanca 20.00'da ve Aman Tanrım (Evan Almighty) 22.30'da D-Smart 6. kanal Moviesmart Family ve Moviesmart Family HD'de ekranlara gelecek.

Künye:
Film Adı: Cloudy with a Chance of Meatballs/ Köfte Yağmuru
Yönetmen: Phil Lord, Chris Miller
Seslendirenler: Anna Faris, Bill Hader, Bruce Campbell
Tür: Animasyon
Konu:Flint'in suyu yiyeceğe dönüştürmek için tasarladığı yeni makinesi kazayla kasaba meydanını yok edip bir roket gibi bulutlara doğru fırladığında, Flint mucitlik kariyerinin sona erdiğini düşünür. Ta ki şaşırtıcı bir şey olana kadar: Gökten çizburger yağmaya başlar. Makinesi gerçekten çalışıyordur! Yemekli hava durumu anında başarı kazanır ve Flint kasabaya kendi deyimiyle tarihin en büyük hava fenomeni'ni incelemeye gelen hava durumu sunucusu Sam Sparks'la arkadaş olur. Ama insanlar büyük bir açgözlülükle daha çok yemek istediklerinde, makine garip davranmaya başlar ve makarna kasırgaları ve dev köfteler üretir.

Künye:
Film Adı: Peter Pan
Yönetmen: P.J. Hogan
Oyuncular: Jeremy Sumpter, Jason Isaacs, Olivia Williams
Tür: Macera-Fantastik
Konu:Wendy her gece küçük erkek kardeşlerini birbirinden güzel fantastik hikayeler anlatarak uğurlamaktadır uykuya. Bir gün babaları, Wendy'nin oğlanlarla aynı odada uyuyamayacak kadar büyük olduğuna karar verir. Bu olağanüstü öykülerle süslü gecelerin aniden bitmesi, sadece evin çocuklarını üzmez! Zira Wendy'nin öykülerine tutkun bir başkası vardır: gizli gizli pencerenin ardından onları dinleyen Peter Pan!

Künye:
Film Adı: Hook/ Kanca
Yönetmen: Steven Spielberg
Oyuncular: Dustin Hoffman, Robin Williams, Julia Roberts
Tür: Macera-Komedi
Konu:Peter Banning, işkolik bir avukattır. Karısı ve iki çocuğunu fazlasıyla ihmal etmektedir. Ailece İngiltere'deki büyükanne Wendy'i ziyarete gittiklerinde, çocukları Kaptan Hook tarafından kaçırılır. Peter, peri Tinkerbell'in yardımıyla Var Olmayan Ülke'ye döner. Peter Banning, artık Peter Pan olmuştur ve Kayıp Çocuklar'ın da yardımıyla çocukluk anılarını ve uçmayı hatırlayacak ve Kaptan Hook ile savaşacaktır.

Künye:
Film Adı: Evan Almighty/ Aman Tanrım!
Yönetmen: Tom Shadyac
Seslendirenler: Steve Carell, Morgan Freeman, Lauren Graham
Tür: Komedi-Fantastik
Konu:Evan, mesleği gazeteciliği bir kenara bırakarak ilgiyle siyaset yoluna girmiştir. Bu konudaki ilgisi o kadar nettir ki tüm yaşamını değiştirmeye bile razı gelmiştir. Buffalo'dan taşınıp Virginia'ya taşınarak bambaşka bir çevre edinmiştir. Her şey kendi seçtiği yönde bir akıştayken bir gün bir ziyaretçisi ile burun buruna gelir. O andan itibaren de hayatı ummadığı ölçüde değişecektir. Ziyaretçisi, insan suretinde karşısında dikilen Tanrı'dır. Evan'dan, Nuh'un gemisinin bir benzerini yapmasını ister. Bu isteği kabul eden Evan'ın her şeyi değişirken ailesi, olan bitene ve onun tuhaf tavırlarına anlam verebilmek için uğraşır.

Film Tarih Saat Kanal
"Köfte Yağmuru 23 Nisan Çarşamba 16.20 Moviesmart Family & Moviesmart Family HD
Peter Pan 23 Nisan Çarşamba 18.00 Moviesmart Family & Moviesmart Family HD
Kanca 23 Nisan Çarşamba 20.00 Moviesmart Family & Moviesmart Family HD
Aman Tanrım 23 Nisan Çarşamba 22.30 Moviesmart Family & Moviesmart Family HD

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Çocuklara Özel Filmler 23 Nisan'da D-Smart'tan - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement