Çocuklardan Başkan Kale'ye Mektup - Son Dakika
Yerel

Çocuklardan Başkan Kale'ye Mektup

Çocuklardan Başkan Kale\'ye Mektup

İncirliova Palamut Mahallesi’nde yaşayan çocuklar Mahalle Muhtarı Özcan Özer aracılığıyla İncirliova Belediye Başkanı Gürşat Kale’ye bir mektup gönderdi.

26.07.2016 10:35
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İncirliova Palamut Mahallesi'nde yaşayan çocuklar Mahalle Muhtarı Özcan Özer aracılığıyla İncirliova Belediye Başkanı Gürşat Kale'ye bir mektup gönderdi.

Mahalleye yapılan çocuk oyun parkından dolayı Başkan Kale'ye teşekkür eden Serap Öztürk, Ebru Göktaş, Merve Bacakoğlu, Selcan Özer, Gamze Yelgin, Canan Özer, Hakan Göktaş, Ali Osman Öztürk, Eray Göktaş ile Ümit Bacakoğlu gönderdikleri mektupta "Sayın Belediye Başkanı Gürşat Kale, Palamut Mahalle Çocukları olarak köyümüze yaptırmış olduğunuz parktan dolayı size çok çok teşekkür ediyoruz. Sizi çok seviyoruz" ifadelerine yer verdi.

"Her şey çocuklarımız için"

İncirliova'nın her karış toprağına tüm kesimlerine hitap edecek şekilde hizmet götürmek için çaba sarf ettiklerini dile getiren Başkan Kale; "Öncelikle o küçücük yaşlarına rağmen kocaman yürekleriyle bize teşekkür eden tüm çocuklarımıza şükranlarımı sunuyor. Onlara tek tek teşekkür ederek gözlerinden öpüyorum. İncirliova Belediyesi olarak göreve geldiğimiz günden bu yana geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızın beton binalar arasında sıkışıp kalmadan gönüllerince eğlenmeleri, vakit geçirmeleri için çaba sarf ediyoruz. Seçimlerde çocuklarımıza verdiğimiz sözü de yerine getirerek her mahallemize en az bir tane çocuk oyun parkı kazandırma gayreti içerisindeyiz. Bugüne kadar yaklaşık 10 adet çocuk oyun parkımızı tamamlayarak yavrularımızın hizmetine sunduk. Birçok mahallemizde parklarımızın da yapımı devam etmektedir. İnşallah görev süremiz içerisinde en az 32 adet çocuk oyun parkı ve sosyal tesisimizi tamamlayarak onların hizmetine sunacağız. Biz her şeyi çocuklarımız için yapıyoruz" dedi. - AYDIN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Çocuklardan Başkan Kale'ye Mektup - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement