Çocukları "Sevgi Ülkesi"Ne Götürdüler - Son Dakika
Yerel

Çocukları "Sevgi Ülkesi"Ne Götürdüler

Çocukları "Sevgi Ülkesi"Ne Götürdüler

Adana Büyükşehir Belediyesi tarafından 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Etkinlikleri kapsamında düzenlenen “Dev Çocuk Şenliği’ne” Özel Adana Avrupa Hospital’ın “Sevgi Ülkesi” adlı tiyatro oyunu damgasını vurdu.

27.04.2015 11:51
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Adana Büyükşehir Belediyesi tarafından 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Etkinlikleri kapsamında düzenlenen "Dev Çocuk Şenliği'ne" Özel Adana Avrupa Hospital'ın "Sevgi Ülkesi" adlı tiyatro oyunu damgasını vurdu.

TÜYAP Fuar Alanı'nda başlayan çocukların eğlenceli vakit geçirebileceği animasyon, kostüm yarışmalarının düzenlendiği etkinlikte, Özel Adana Avrupa Hospital'ın çalışanları tarafından sahnelenen "Sevgi Ülkesi" adlı tiyatro oyunu büyük beğeni topladı. Oyundaki asıl fikrin çocuklara sevgiyi, mutluluğu ve paylaşmayı aşılamak olduğunu söyleyen "Sevgi Ülkesi" oyunu Yazarı ve Yönetmeni Selim Ördem, "Bugün Avrupa Hospital ailesi ile birlikte oyunumuzu sahneledik. Buradaki amacımız çocuklarımızı mutlu etmekti bunu başardığımıza inanıyorum" dedi.

Adana halkının yoğun ilgi gösterdiği, çocukların gönüllerince eğlendikleri şenlikte stant kuran Avrupa Hospital Hastanesi, çocukları eğlendirmek ve onları mutlu etmek amacıyla hediyeler dağıttı.

Hizmet verdikleri sağlık sektörünün yanı sıra sosyal sorumluluk projelerinde yer alan, kültür ve sanat etkinliklerine destek veren Özel Adana Avrupa Hospital'ın Pazarlama ve Kurumsal İletişim Müdürü Leman Yurtsal, çocukların 23 Nisan coşkusuna katkıda bulunmaktan mutluluk duyduklarını kaydetti. Yurtsal, "Çocuklarımızın eğlenmesine biz de bir katkıda bulunmak istedik ve 'Sevgi Ülkesi' oyunumuzla birlikte çeşitli etkinlikler gerçekleştirdik. Oyunumuzun beğenilmesi bizi ayrıca mutlu etti. Bu etkinliğe desteği ve katılımı olan arkadaşlara teşekkür ediyoruz" şeklinde konuştu. - ADANA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Çocukları 'Sevgi Ülkesi'Ne Götürdüler - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement