Çocukları terör örgütü tarafından kaçırılan aileler, eylemlerine ara verdi - - Son Dakika
Güncel

Çocukları terör örgütü tarafından kaçırılan aileler, eylemlerine ara verdi -

Çocukları terör örgütü tarafından kaçırılan aileler, HDP Genel Merkezi'nde yaptıkları görüşmenin ardından 4 ay 10 gündür sürdürdükleri eylemlerine bir ay ara verdi.

19.09.2014 15:47
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Çocukları terör örgütü tarafından kaçırılan aileler, HDP Genel Merkezi'nde yaptıkları görüşmenin ardından 4 ay 10 gündür sürdürdükleri eylemlerine bir ay ara verdi.

Eylemlerine Ankara'da devam eden aileler, bir süredir HDP Genel Merkezi'ni arayarak ve ziyaret ederek yetkililere görüşmek için randevu talebinde bulunuyordu.

Öğle saatlerine HDP Genel Merkezi'ne bir kez daha gelen ve iki saati aşkın burada kalan aileler adına çıkışta açıklama yapan Sabri Önalan, HDP Diyarbakır Milletvekili Nursel Aydoğan ve HDP Ankara İl Başkanı ile görüştüklerini bildirdi.

HDP heyetinin bu eylemlerini sonlandırmaları yönünde tavsiyede bulunduğunu belirten Önalan, buna karşılık kendilerinin de çocuklarının getirilmesini talep ettiklerini söyledi.

Önalan, eylemlerine 1 ay ara vereceklerini ifade ederek, çocuklarının sağ salim dönmemesi durumunda bu eylemlerine yeniden başlayacaklarını HDP heyetine söylediklerini aktardı.

HDP heyetinin kendilerini çok olumlu karşıladığını da dile getiren Önalan, 4 ay 10 gündür eylemde olan ailelerin şimdi evlerine döneceğini sözlerine ekledi.

Çocukları terör örgütü tarafından kaçırılan aileler, eylemlerine ara verdi -
Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Çocukları terör örgütü tarafından kaçırılan aileler, eylemlerine ara verdi - - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Isparta'da atıl durumdaki okulun çatısında yangın çıktı
    19:08 Isparta'da atıl durumdaki okulun çatısında yangın çıktı

    Isparta'nın Eğirdir ilçesinde atıl durumdaki Sağlık Meslek Lisesi'nin çatısında çıkan yangın, itfaiye ekiplerinin müdahalesiyle söndürüldü. Yangında çatıda hasar meydana geldi. Yangının çıkış sebebi araştırılıyor.

  • Trabzon Büyükşehir Belediyesi Meclisi İlk Toplantısını Gerçekleştirdi
    18:58 Trabzon Büyükşehir Belediyesi Meclisi İlk Toplantısını Gerçekleştirdi

    Trabzon Büyükşehir Belediyesi Meclisi, 31 Mart Mahalli İdareler Genel Seçimleri'nin ardından ilk toplantısını gerçekleştirdi. Başkan Ahmet Metin Genç başkanlığında yapılan toplantıda, yeni dönemde güzel hizmetler yapmanın iradesi vurgulandı. Meclis 1. Başkanvekilliğine Faruk Kanca, 2. Başkanvekilliğine ise Cevdet Bayraktar seçildi. Toplantıya AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Şen ve diğer siyasi parti temsilcileri de katıldı.

  • Kamyonetten savrulan kamelya 3 belediye işçisini yaraladı
    18:56 Kamyonetten savrulan kamelya 3 belediye işçisini yaraladı

    Kastamonu'nun Çatalzeytin ilçesinde seyir halindeki kamyonetten savrulan kamelyanın sıkıştırdığı 3 belediye işçisi yaralandı. Yaralanan işçiler hastaneye kaldırıldı.

  • Gaziantep FK, Kasımpaşa maçı için hazırlıklarını tamamladı
    18:54 Gaziantep FK, Kasımpaşa maçı için hazırlıklarını tamamladı

    Gaziantep FK, Trendyol Süper Lig'in 33. haftasında yarın evinde Kasımpaşa ile yapacağı maçın hazırlıklarını tamamladı. Teknik direktör Selçuk İnan yönetiminde gerçekleştirilen antrenman, yaklaşık 1 saat 15 dakika sürdü. Isınma ve 5'e 2 pas çalışmalarının ardından maçın son taktik çalışmaları gerçekleştirildi. Gaziantep FK, bu antrenmanla birlikte hazırlıklarını tamamlayarak maç saatini beklemeye başladı.


Advertisement