Çocukları Yalnız Bırakmadılar - Son Dakika
Güncel

Çocukları Yalnız Bırakmadılar

Çocukları Yalnız Bırakmadılar

Kocaeli Büyükşehir Belediye bünyesinde kurulan Çocuk Korosu yeni yılın ilk konserini geçtiğimiz hafta büyük bir başarı ile verdi.

17.01.2015 12:12  Güncelleme: 12:13
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Konservatuvar Türk Halk Müziği Bölümü eğitmeni şef Nuray Polat yönetimindeki Çocuk Korosu, başarı performanslarıyla "Yetenek Sizsiniz Çocuklar" dedirtti.

SDKM Büyük Sahne'de gerçekleşen konseri çok sayıda vatandaş izledi.

Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Doç. Dr. Tahir Büyükakın da çocukları bu anlamlı günlerinde yalnız bırakmayarak, konseri izleyenler arasında yer aldı. Konseri ayrıca Genel Sekreter Yardımcısı Feyzullah Okumuş da izledi.

20 KİŞİLİK KORODAN MUHTEŞEM ŞARKILAR

20 öğrenciden oluşan Büyükşehir Belediyesi Çocuk Korosu konserde Türk Sanat, Türk Halk ve Tasavvuf Müziği'nin yanı sıra popüler şarkılardan oluşan 22 eser seslendirdi. "Bahçede Yeşil Çınar, Samanyolu, Ben Yürürürüm YaneYane, Ele Güne Karşı" ve "Oy Trabzon" gibi eserleri başarı ile seslendiren Çocuk Korosu, performanslarıyla yetişkin korolarına adeta taş çıkarttı.

GENEL SEKRETER ÇOCUKLARI KUTLADI

Konserin sonunda sahneye gelen Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Doç. Dr. Tahir Büyükakın, koroyu yöneten Konservatuvar Türk Halk Müziği Bölümü eğitmeni şef Nuray Polat'a çiçek vererek, tebrik etti. Büyükşehir Çocuk Korosu'nun kendilerine muhteşem bir konser verdiğini söyleyen Genel Sekreter Doç. Dr. Büyükakın, "Bu akşam, bize muhteşem bir konser verdiniz. Başarınız ile bizleri kendinize hayran bıraktınız. Azminiz ve ortaya koyduğunuz başarılı performansınız için sizleri kutluyorum çocuklar" dedi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Çocukları Yalnız Bırakmadılar - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement