Çocukları Yuvaya Götürülen Aileden Yetkililere Çağrı - Son Dakika
Yerel

Çocukları Yuvaya Götürülen Aileden Yetkililere Çağrı

Çocukları Yuvaya Götürülen Aileden Yetkililere Çağrı

Batmanda ikamet eden Baykara Ailesi, çocuklarının rızaları dışında Çocuk Yuvasına götürüldüğünü belirterek yetkililerden yardım istedi.

05.01.2016 16:10
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

"Çocuklarımızı elimizden aldılar"

Batman Merkez Huzur Mahallesi 501. Sokakta ikamet eden Baykara ailesi, çocuklarının istekleri dışında Çocuk Yuvasına alındığı belirterek, "çocuklarımızı istiyoruz" çağrısında bulundular.

Köhne bir evde zor koşullar altında yaşamlarını sürdüren ailenin bedensel engelli reisi Şükrü Baykara ve zihinsel engelli eşi Şerife Baykara, Valilik ve Emniyetten gelen ekiplerin 2'si kız 3 çocuğunun kendi rızaları olmadan Çocuk Yuvasına götürüldüğünü belirttiler.

BİR ÇOCUĞUNU SEL FELAKETİNDE KAYBETMİŞTİ

2006 tarihinde yaşanan sel felaketinde bir çocuğunu kaybeden Şükrü Baykara, 3 çocuğunun evden alınmasıyla geceleri yatamadıklarını belirtti.

7 yaşındaki kızı Fatım Baykara ve diğer çocuklarının okulda oldukça başarılı olduklarını ifade eden 4 çocuk babası Şükrü Baykara "Ben çocuklarıma dilencilik ve hırsızlık yaptırmadım. Okulda da oldukça başarılıdırlar. Daha iyi bir yaşam için yuvaya götürüleceklerine bize bir ev tahsis etsinler. Eşim engelli ve hamile. İkimizde çocuklarımızın üzüntüsünden kahroluyoruz" dedi.

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Yerel Çocukları Yuvaya Götürülen Aileden Yetkililere Çağrı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement