Çocukların 5 Metrelik Piton Yılanı ile Tehlikeli Oyunu - Son Dakika
Dünya

Çocukların 5 Metrelik Piton Yılanı ile Tehlikeli Oyunu

ABD'de yaşayan Eric LeBlanc'ın, 3, 4 ve 7 yaşındaki çocuklarının evlerinde besledikleri 5 metrelik piton yılanı ile tehlikeli oyunu görenlerin yüreğini ağzına getirdi.

13.02.2016 10:38  Güncelleme: 13:57
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

ABD'de yaşayan Eric LeBlanc'ın, 3, 4 ve 7 yaşındaki çocuklarının evlerinde besledikleri 5 metrelik piton yılanı ile tehlikeli oyunu görenlerin yüreğini ağzına getirdi.

İZLEYENLERİN YÜREĞİNİ AĞZINA GETİRDİ

ABD'nin California eyaletinde yaşayan Eric LeBlanc, evinde kertenkele ve piton yılanının da aralarında bulunduğu çok sayıda sürüngen hayvan besliyor. LeBlanc'ın çocukları Erica (3), Larry (4) ve Katie'nin (7), 5 metrelik piton yılanı ile tehlikeli oyunu o anları izleyenlerin yüreğini ağzına getirdi.


KORKUSUZ BABA, ÇOCUKLARINI DA KORKUSUZ YETİŞTİRİYOR

LeBlanc, çocuklarının tehlikeli hayvanlarla oynamasını izin verse de en kötüsünün kızının Türkiye'de sakallı ejder olarak bilinen sürüngen tarafından ısırılması olduğunu ifade etti. Yüzlerce sürüngen hayvanın bulunduğu barınakta yangın çıkmasının ardından tehlikeli hayvanları evinde beslemeye başladığını dile getiren 43 yaşındaki korkusuz baba, evinde beslediği kraliyet pitonunun oğlu 2 yaşlarındayken alnından ısırdığını söyleyerek, çocuklarını tehlikeli sürüngen hayvanlardan korkmayacakları şekilde yetiştirmeye çalıştığını kaydetti.


PİTON OLDUKÇA UYSALMIŞ

Dünyanın en büyük pitonlarından ağlı pitonu olduğunu kaydeden baba LeBlanc, büyük yılanın doğal olarak büyük dişleri olduğunu ve bu durumun da son derece tehlikeli olduğunu ancak Shelby adını verdiği pitonun son derece uysal olduğunu ifade ediyor.


Çocukların 5 Metrelik Piton Yılanı ile Tehlikeli Oyunu
Kaynak: İHA

Son Dakika Dünya Çocukların 5 Metrelik Piton Yılanı ile Tehlikeli Oyunu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (5)

  • kün fe yekün: Karısı nie gözükmüor kesin kalpten öldü 15 2 Yanıtla
  • Xxx: kesin CHP lidir bunlar 11 5 Yanıtla
  • psikiatrist siyasi: Sakin ac birakmayin ve kizdirmayin 9 1 Yanıtla
  • AKP,Li: chp kültürü amarikaya iyice yayilmis. 5 1 Yanıtla
  • Vatandas: Amerikaya degil senin beynine yayilmis tumor olmus lan Geri zekali 0 0
  • Bitlis'te Yağış Sonucu Heyelan Meydana Geldi
    07:37 Bitlis'te Yağış Sonucu Heyelan Meydana Geldi

    Bitlis'te iki gündür süren yoğun yağışlar, Bitlis-Baykan kara yolunda heyelanın yaşanmasına sebep oldu. Heyelan esnasında yoldan geçen bir otomobil, toprak ve kaya parçalarının altında kalmaktan son anda kurtuldu. Karayolları ekipleri ve AFAD, temizlik çalışmalarına başladı.

  • ABD Ulusal Güvenlik Danışmanı: Hamas'ın üç numaralı ismi öldürüldü
    07:22 ABD Ulusal Güvenlik Danışmanı: Hamas'ın üç numaralı ismi öldürüldü

    ABD Ulusal Güvenlik Danışmanı Jake Sullivan, Hamas'ın askeri kanadının üç numaralı ismi Marwan Issa'nın İsrail saldırısında öldürüldüğünü açıkladı. Issa, İsrail'in öldürdüğü en üst düzey Hamas yetkilisi olarak biliniyordu. Hamas ise ölüm haberine yönelik bir açıklama yapmadı. ABD, Hamas'ın diğer liderlerinin Gazze'deki tünellerde saklandığını tahmin ediyor. İsrail basınına göre Issa, Gazze'nin Nuseyrat mülteci kampının altındaki tünelleri hedef alan hava saldırısında öldürüldü. Avrupa Birliği de Issa'yı terör listesine eklemişti. ABD Başkanı Joe Biden ise İsrail Başbakanı Benyamin Netanyahu'ya Refah'a saldırmanın bir hata olacağını söyledi.

  • Gazze'de Ramazan Ayında Açlık Krizi: İsrail'in Bombardımanı Sonucu Gıda Yardımları Ulaştırılamıyor
    05:37 Gazze'de Ramazan Ayında Açlık Krizi: İsrail'in Bombardımanı Sonucu Gıda Yardımları Ulaştırılamıyor

    Gazze bu yıl Ramazan ayını İsrail saldırılarının neden olduğu açlık içinde karşıladı.

  • Banksy'nin Finsbury Park'taki Son Eseri Ziyaretçi Akınına Uğradı
    04:22 Banksy'nin Finsbury Park'taki Son Eseri Ziyaretçi Akınına Uğradı

    Dünyaca ünlü sokak sanatçısı Banksy'nin Londra'nın Finsbury Park bölgesinde yaptığı son eser, yeşil badana gibi görünüyor. Eserin Banksy'ye ait olup olmadığı tartışmaları başladı. Eserin fotoğrafları sosyal medyada paylaşıldı. İngiltere İşçi Partisi'nin eski lideri Jeremy Corbyn de eseri ziyaret etti. Eserin nasıl korunacağı henüz bilinmiyor.

  • AB, Batı Şeria'daki şiddet yanlısı İsrailli yerleşimcilere yaptırım uygulayacak
    03:23 AB, Batı Şeria'daki şiddet yanlısı İsrailli yerleşimcilere yaptırım uygulayacak

    Avrupa Birliği (AB) Dışişleri Bakanları, Batı Şeria'daki şiddet yanlısı İsrailli yerleşimcilere karşı yaptırım uygulanması konusunda anlaşmaya vardı. Yaptırımlar çerçevesinde şiddet yanlısı yerleşimcilerin AB ülkelerine girişi yasaklanacak ve mal varlıkları dondurulacak. Ayrıca Hamas için de ek yaptırım kararı alındı.


Advertisement