Çocukların Dünyası Beylikdüzü'nde Çok Eğlenceli - Son Dakika
Güncel

Çocukların Dünyası Beylikdüzü'nde Çok Eğlenceli

Çocukların Dünyası Beylikdüzü\'nde Çok Eğlenceli

Beylikdüzü Belediyesi kültür ve sanat etkinlikleri içinde çocukların da ayrı bir yeri var.

20.01.2015 10:47  Güncelleme: 10:48
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Miniklerin hafta sonlarını keyifli geçirmelerine olanak tanıyan çocuk sinema ve tiyatroları, ilçenin kültür merkezlerinde sahneleniyor. Her hafta birbirinden eğlenceli oyunların ve sinema filmlerinin gösterildiği Beylikdüzü'nde Ocak ayı, yine dopdolu geçiyor.

Beylikdüzü'nde yetişkinlere olduğu kadar çocukların dünyası için de her ay sinema ve tiyatro gibi etkinlikler düzenleniyor. 2015 yılının ilk ayını bol bol film ve tiyatro izleyerek geçirme fırsatı bulan ilçenin minikleri, Beylikdüzü Belediyesi'nin sunduğu bu imkandan ise çok memnun.

Kültür Merkezleri Kültür Dolu…

Beylikdüzü Kültür Merkezi ve Gürpınar Kültür Merkezi'nde hafta sonları Cumartesi ve Pazar olmak üzere Saat 13:00'da başlayan çocuk tiyatroları büyük ilgi görüyor. Ocak ayında sahnelenen, "Bir Masal Varmış, Zıt Kardeşler, Süper Mıştık Uzayda, Hokkabazlık Öğreniyorum, Nuri Dede, Dünü Kahramanları" gibi oyunlarla kişisel gelişimlerine katkıda bulunan çocukları bu ay bitmeden farklı oyunlar da bekliyor.

Minikler Bu Oyunları Kaçırmasın…

Ocak ayının son haftalarında kültür merkezlerinde küçük izleyiciler için sahnelenecek oyunlarda; kendini hayali bir süper kahraman sanan "Mıknatıs Çocuk"ta arkadaşlık ve yardımseverlik duygusu pekişirken, "Çocuk Ülkesi" adlı oyunda en çok yaramazlığı yapanın özel bir trene atlayarak o ülkeye yolculuğa çıkması heyecanlı görüntülere sahne olacak. "Sevimli Hayvanlar Avcıya Karşı" oyununda ise minikler, hayvan sevgisini daha yakından duyumsayacaklar.

Animasyon çizgi film sevenlerin adresi yine Beylikdüzü oluyor. Çocuk sineması dalında da güzel örnekleri ekrana taşıyan Beylikdüzü Belediyesi, küçüklere eğlenceli geçirecekleri bir hafta sonu vadediyor. Bu ay ekrana gelen "Zamanda Yolculuk, Sevimli Hayalet, Cesur Tavşanın Sihirli Macerası, Cesur Civciv, Büyüler Evi, Yenilmez Takım" filmleri salonları doldu taşırdı.

Sinema Keyfi Kaldığı Yerden Devam Ediyor

Ayın son haftasında ise gösterimde olacak "Fındık İşi"nde minikler kendilerini komik bir maceranın içinde bulacaklar. Bir diğer film, "Cesur Zebra Khumba" da zebra çizgileri eksik olan hayvan, kayıp diğer çizgilerini bulmak için cesaret gerektiren bir yolculuğa çıkacak. Tam da Noel Baba'nın kendisine de mutlaka bir hediyesi olacağını düşünen minikler için harika bir sinema filmi "Hediye Operasyonu" gösterimde olacak. "Ormanda Karmaşa" ise birbirine aşık iki rakunun aşklarına sahip çıkma hikayesini komik bir dille anlatacak.

Tiyatro ve film gösterimleri ile ilgili yer, tarih ve zaman hususlarında ayrıntılı bilgiye erişmek isteyenler, Beylikdüzü Belediyesi'nin www.beylikduzu.bel.tr adresini ziyaret edebilirler.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Çocukların Dünyası Beylikdüzü'nde Çok Eğlenceli - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Kayseri'de Yabancı Uyruklu Şahsı Bıçaklayarak Öldüren Adam Tutuklandı
    23:42 Kayseri'de Yabancı Uyruklu Şahsı Bıçaklayarak Öldüren Adam Tutuklandı

    Kayseri'nin Melikgazi ilçesinde, aralarında husumet bulunan M.P. ile yabancı uyruklu Abdul Shaid Zahin arasında çıkan tartışma sonucunda M.P. tarafından bıçaklanan Zahin hayatını kaybetti. Şüpheli M.P. gözaltına alındıktan sonra tutuklanarak cezaevine teslim edildi.

  • İçişleri Bakanı Müfettiş Görevlendirdi, DEM Parti'den Yanıt Geldi
    23:42 İçişleri Bakanı Müfettiş Görevlendirdi, DEM Parti'den Yanıt Geldi

    Yerel seçimlerin ardından Diyarbakır Belediye Meclisi salonundan Türk bayrağının kaldırılması ve Mardin Büyükşehir Belediye Meclisi'nin açılışında 'İstiklal Marşı'nın okutulmadığına' ilişkin İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya mülkiye müfettişlerini görevlendirdi. DEM Parti'den ise konuya ilişkin yanıt geldi.

  • Hatay İskenderun'da 4 hükümlü ve 5 şüpheli yakalandı
    23:38 Hatay İskenderun'da 4 hükümlü ve 5 şüpheli yakalandı

    Hatay'ın İskenderun ilçesinde, kesinleşmiş hapis cezası bulunan 4 hükümlü ile çeşitli suçlardan aranan 5 şüpheli yakalandı. Operasyonlarda bir tabanca, 90 fişek, 4 tüfek, 11 tüfek fişeği ile 1 bıçak ele geçirildi. Tutuklanan şüpheliler adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

  • Çanakkale'nin Ayvacık ilçesi açıklarında 29 düzensiz göçmen yakalandı
    23:33 Çanakkale'nin Ayvacık ilçesi açıklarında 29 düzensiz göçmen yakalandı

    Çanakkale'nin Ayvacık ilçesi açıklarında Sahil Güvenlik Kuzey Ege Grup Komutanlığı ekipleri tarafından hareket halinde bir lastik bot tespit edildi. Yapılan operasyonda Afganistan ve İran uyruklu 8'i çocuk toplam 29 düzensiz göçmen yakalandı. Göçmenler, işlemlerinin ardından Ayvacık Geri Gönderme Merkezine teslim edildi.


Advertisement