Çocukların İlacı Sevgi ve Şefkat - Son Dakika
Güncel

Çocukların İlacı Sevgi ve Şefkat

Çocukların İlacı Sevgi ve Şefkat

Tedavi gören çocukların en önemli ilacının moral olduğunu söyleyen Şükran Edebali, çocuklara sahip çıkmanın her bireyin görevi olduğunu ifade etti.

25.12.2014 14:03  Güncelleme: 14:12
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali'nin eşi Şükran Edebali; Yıldırım Belediye Meclis Üyesi Ebru Ahu, Yıldırım Belediye Başkan Yardımcısı Ali Rıza Özmen'in eşi Özlem Özmen, AK Parti Yıldırım İlçe Yönetim Kurulu Üyesi Cemile Ayşim ile birlikte Şevket Yılmaz Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde tedavi gören çocukları ziyaret ederek moral verdi. Çeşitli sebeplerle tedavi gören çocukları ziyaret eden Şükran Edebali, çocuklara hediyeler vererek durumları hakkında bilgi aldı. Hasta çocukların bir an önce sağlıklarına kavuşması temennisinde bulunan Şükran Edebali, "Ailelerin en önemli varlıkları olan çocuklarımızın bir an önce iyileşmeleri için tedavinin yanında morallerinin de yüksek olması çok önemli. Bu sebeple durumları hakkında bilgi almak ve ihtiyaçlarını gidermek için çocuklarımızı ziyaret etmek istedik" dedi.

MİNİK BİR TEBESSÜM YETER

Çocuklara sahip çıkmanın her birey için bir görev olduğunu belirten Şükran Edebali, "Çocuklarımız bizim geleceğimiz. Onlara gösterdiğimiz ilgiyi herkesin göstermesi gerek. Gelecekte bizim yerimize onlar olacaklar. Bu sebeple geleceğimize sahip çıkmalıyız" diye konuştu. Yaşıtlarının dışarıda oyun oynarken onların hastanede tedavi gördüğünü ifade eden Şükran Edebali, "Çocuklarımızın yüzündeki sıkılmış ifadeyi gülümsemeye çevirebildiysek ne mutlu bize. Biraz olsun hastanede olduklarını unutmaları için onlara oyuncak hediye ettik. Umarım en kısa zamanda hepsi sağlıklarına kavuşur" şeklinde konuştu.

Çocukları ziyaretlerinin ardından Şükran Edebali ve beraberindeki heyeti ağırlayan Şevket Yılmaz Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekim Vekili Uzm. Dr. İsmail Özcan, "Çocuklarımızın her gülüşü bir motivasyon, bir ilaç niteliğinde. Bugün sizler çocuklarımızı güldürdünüz. Sizleri bu anlamlı davranışınızdan dolayı tebrik ediyorum" ifadelerini kullandı.

Şükran Edebali ve beraberindeki heyet daha sonra engelli bir çocuğu evinde ziyaret ederek moral vermeyi de ihmal etmedi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Çocukların İlacı Sevgi ve Şefkat - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement