Çocukların Tehlikeli Serinliği - Son Dakika
Güncel

Çocukların Tehlikeli Serinliği

Çocukların Tehlikeli Serinliği

Sivas'ta etkili olan sıcak hava nedeniyle serinlemek isteyen çocuklar, tehlikeye aldırmadan süs havuzlarına girdi.

19.08.2015 15:38
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Sivas'ta etkili olan sıcak hava nedeniyle serinlemek isteyen çocuklar, tehlikeye aldırmadan süs havuzlarına girdi.

Hava sıcaklıklarının 37 dereceye kadar ulaştığı Sivas'ta süs havuzları, sıcaktan bunalan çocuklarının serinleme mekanı haline geldi. Turgut Özal, Kayseri ve Kemal İbni Humam Caddesi'nin kesişme noktası Yenişehir Kavşağı'nda bulunan süs havuzuna giren çocuklar, tehlikeye aldırmadan serinledi. İçinde aydınlatma tesisatı bulunan havuzlarda, akrobatik hareketler yapan çocuklar, çevredekilerin uyarılarına aldırış etmedi. Sıcaktan bunaldıklarını söyleyen çocuklar bu sayede serinlediklerini dile getirdi. - Sivas

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Çocukların Tehlikeli Serinliği - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • İYİ Parti Siyasi İşler Başkanı Oktay Vural, Bilecik'te ziyaretlerde bulundu
    18:51 İYİ Parti Siyasi İşler Başkanı Oktay Vural, Bilecik'te ziyaretlerde bulundu

    İYİ Parti Siyasi İşler Başkanı Oktay Vural, Bilecik'te yerel seçim çalışmaları kapsamında Söğüt, Bozüyük ve Pazaryeri ilçelerinde esnafı ziyaret etti. Vural, vatandaşlarla bir araya gelerek onlarla sohbet etti ve hayırlı kazançlar diledi. Vural, gazetecilere yaptığı açıklamada, İYİ Parti olarak seçimlerde vatandaşlara alternatif oluşturduklarını ve milletin iradesinin tespiti için yapıldığını belirtti.

  • Aile ve Gençlik Fonu'na 6 binden fazla başvuru yapıldı
    18:48 Aile ve Gençlik Fonu'na 6 binden fazla başvuru yapıldı

    Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, Aile ve Gençlik Fonu'na bugün itibarıyla 6 bin 299 çiftin başvurduğunu belirterek, başvuruların değerlendirildiğini ve olumlu sonuçlanan çiftlerin evlilik öncesi eğitimlere alındığını söyledi. Ayrıca, Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığına yönelik 8 bin personel alımının Nisan ayı içerisinde gerçekleştirileceği açıklandı.


Advertisement