Çocuklarını Göremediği İddiasıyla Elektrik Direğine Çıktı - Son Dakika
Güncel

Çocuklarını Göremediği İddiasıyla Elektrik Direğine Çıktı

Aydın'da eşinin kendisinin çocuklarıyla görüştürmediğini öne süren şahıs elektrik direğine çıkarak eylem gerçekleştirdi.

30.06.2015 18:58  Güncelleme: 20:02
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Aydın'da bir kişi eşinin çocuklarıyla görüştürmediği iddiasıyla elektrik direğine çıkarak eylem yaptı.

AİLESİYLE GÖRÜŞMEK İÇİN ELEKTRİK DİREĞİNE ÇIKTI

Tepecik Mahallesi'nde eşinin kendisini eve almadığını ve 6 çocuğuyla görüştürmediğini iddia eden 46 yaşındaki A.B., elektrik direğine çıkarak, ailesiyle görüşmek istediğini söyledi. Durumun bildirilmesi üzerine olay yerine gelen jandarma, itfaiye ve sağlık ekipleri, güvenlik önlemi aldı. Polisin ikna çabaları sonuç vermeyince A.B'nin eşi S.B. ve çocukları olay yerine getirildi.

EŞİ, ÇOCUKLARINI GÖREBİLECEĞİNİ SÖYLEYİNCE DİREKTEN İNDİ

A.B., cep telefonuyla görüştüğü eşinin çocuklarını görebileceğini söylemesi üzerine eylemine son verdi. Elektrik direğinden yardım almadan inen A.B, eşinin 10 gündür kendisini eve almadığını, çocuklarını göremediğini öne sürdü. A.B, aşağı inmesinin ardından jandarma aracına bindirilerek, olay yerinden götürüldü.

"ÇOCUKLARIMIN ERKEN YAŞTA EVLENDİRİLMESİNİ İSTİYORUM"

Eşinin çocuklarına ve kendisine şiddet uyguladığını ileri süren S.B. ise bu konuda jandarmaya şikayette bulunduğunu belirterek, "Çocuklarımın hepsi okuyor. Hepsi bu sene takdir aldılar. Çocuklarımın Güneydoğu'ya gidip erken yaşta evlendirilmesini istemiyorum. Kız çocuklarımı erken yaşta gelin edilmekten korumaya çalışıyorum. Ben kızlarımı Şırnak'a götürmeyi değil okutmayı istiyorum. Eğer ben okumuş olsaydım ve imkanım olsaydı, bu kadar yıl bu adama katlanmazdım."

Çocuklarını Göremediği İddiasıyla Elektrik Direğine Çıktı
Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Çocuklarını Göremediği İddiasıyla Elektrik Direğine Çıktı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement