Çocuklarını Kurtarmak İsterken Kendisi Boğulma Tehlikesi Geçirdi - Son Dakika
Güncel

Çocuklarını Kurtarmak İsterken Kendisi Boğulma Tehlikesi Geçirdi

Çocuklarını Kurtarmak İsterken Kendisi Boğulma Tehlikesi Geçirdi

Kastamonu'nun Taşköprü İlçesi'nde 39 yaşındaki Ramazan Özkan, serinlemek için girdikleri Gökırmak'ta çırpınmaya başlayan çocuklarını kurtarmak isterken boğulma tehlikesi geçirdi.

22.08.2015 16:33
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kastamonu'nun Taşköprü İlçesi'nde 39 yaşındaki Ramazan Özkan, serinlemek için girdikleri Gökırmak'ta çırpınmaya başlayan çocuklarını kurtarmak isterken boğulma tehlikesi geçirdi. Özkan'ın duran kalbi kaldırıldığı hastanede yeniden çalıştırılırken, hayati tehlikesinin devam ettiği bildirildi.

Kızılırmak'ın en büyük kolu olan Gökırmak'ın Taşköprü İlçesi'nden geçen bölümünde piknik yapan Özkan ailesinin 2 çocuğu serinlemek için Gökırmak'a girdi. Çocuklarının bir süre sonra suda çırpınmaya başladığını gören çiftçi baba Ramazan Özkan, hemen suya girdi. Özkan, çocuklarına ulaşmaya çalışırken başını sudaki kaya parçasına vurarak baygınlık geçirdi. Eşinin polisi aramasıyla olay yerine gelen itfaiye ekipleri Özkan'ı sudan çıkarttı. Ambulansla Taşköprü İlçe Hastanesi'ne kaldırılan Özkan'ın duran kalbi doktorlar tarafından çalıştırılırken hayati tehlikesinin bulunması üzerine Kastamonu Dr. Münif İslamoğlu Devlet Hastanesi'ne sevk etti.

Olayda boğulma tehlikesi geçiren çocuklar ise ayakta tedavi edildi. Polisin olayla ilgili başlattığı soruşturma devam ediyor. - Kastamonu

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Çocuklarını Kurtarmak İsterken Kendisi Boğulma Tehlikesi Geçirdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement