Çocukluk Arkadaşları Motosiklet Kazasında Öldü - Son Dakika
3. Sayfa

Çocukluk Arkadaşları Motosiklet Kazasında Öldü

Çocukluk Arkadaşları Motosiklet Kazasında Öldü

İzmir'in Dikili ilçesinde, bayramlaşma sonrası motosiklet ile yola çıkan 2 çocukluk arkadaşı, geçirdikleri trafik kazasında hayatlarını kaybetti.

10.07.2016 08:29  Güncelleme: 10:06
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İzmir'in Dikili ilçesinde, motosikletle trafik kazası geçiren 2 arkadaş hayatını kaybetti.

MOTOSİKLETLE YOLA ÇIKTILAR

Kaza, geçtiğimiz Çarşamba akşam saatlerinde, Dikili- Çandarlı Karayolu Demirtaş köyü yakınlarında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Turizm Bölümü öğrencisi 19 yaşındaki Egemen D., ailesinin oturduğu Bergama'dan, Zeytindağ'daki çocukluk arkadaşı 19 yaşındaki Mert D.'ye bayram ziyaretine gitti. Burada bayramlaşan çocukluk arkadaşları, Dikili'ye gitmek için motosikletle yola çıktı.

2 ARKADAŞ AĞIR YARALANDI

Egemen D. yönetimindeki 35 VUK 58 plakalı motosiklet Dikili-Çandarlı Karayolu Demirtaş köyü yakınlarında otomobille çarpıştı. Kazada, motosikletten düşen Egemen D. ve Mert D. ağır yaralandı.

HAYATLARINI KAYBETTİLER

Durumun bildirilmesi üzerine gelen sağlık ekipleri, yaptıkları müdahalede Egemen D.'nin olay yerinde hayatını kaybettiğini belirledi. Ağır yaralı Mert D. ise ilk müdahalenin ardından ambulans helikopter ile Ege Üniversitesi Hastanesi'ne kaldırıldı. Burada tedavi altına alınan Mert D. de tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti. Egemen D. Bergama'da, Mert D. ise Zeytindağ'da defnedildi.

SÜRÜCÜ SERBEST BIRAKILDI

Kazadan yara almadan kurtulan otomobil sürücüsünün ise adli kontrol şartı ile tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldığı öğrenildi.

Kaynak: İHA

Son Dakika 3. Sayfa Çocukluk Arkadaşları Motosiklet Kazasında Öldü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement